Hilton Haringparty

28e Hilton Haringparty geslaagde online belevenis

Jaarlijks vindt dé Hilton Haringparty plaats; de officiële opening van het haringseizoen. Normaliter gebeurt dit op feestelijke wijze met ongeveer 800 genodigden in de mooie tuin van Hilton Amsterdam. Dit jaar moest het een beetje anders. Door een aantal aanpassingen te doen, kon deze traditie gelukkig wel doorgaan en konden genodigden in hun eigen omgeving genieten van de Hollandse Nieuwe.

Virtueel proeven

Door het verzorgen van een livestream, welke Heuvelman heeft kunnen realiseren, konden honderden gasten thuis om 18:00 uur gezamenlijk de spectaculaire aankomst van de nieuwe haring beleven. Door middel van een drone werd het eerste vaatje haring ‘coronaproof’ bezorgd in de tuin van Hilton Amsterdam.

In de tuin is een outdoor Led-Wall van 4,5 x 2,5 meter geplaatst waarop de gasten werden getoond. Op deze manier was de 28e Hilton Haringparty een geslaagde dag die toch met elkaar werd beleefd.

Werkwijze - Heuvelman

Streaming oplossingen

Webinars, livestreaming van uw evenement of een (hybride) aandeelhoudersvergadering, alles is mogelijk met hulp van ons.

Streaming oplossingen zijn nu belangrijker dan ooit om uw evenement door te laten gaan. Livestreaming zorgt ervoor dat de niet aanwezigen toch uw evenement kunnen volgen. Live content speelt hierbij een belangrijke rol. Volgers van uw bedrijf op uw social media kanalen krijgen vaak een melding wanneer het kanaal dat ze volgen online gaat. Ook als uw volgers niet online zijn, krijgen ze een melding van uw bedrijf.

We bekijken samen met u de juiste oplossing om te komen tot een succesvol digitaal live event. Met impact gelijk als een fysiek evenement en een bereik waarschijnlijk zelfs nog groter.

Bekijk alle cases

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De innovatieve partner van totaalconcepten

VSI - Heuvelman VCA - Heuvelman ISO - Heuvelman ISO14001 - Heuvelman NEN3140 - Heuvelman VOG - Heuvelman