VVD Live

VVD-festival in een nieuw jasje

Vanwege COVID-19 heeft dit jaar het VVD-festival plaatsgevonden in een andere vorm. Een live oplossing die past bij deze tijd.

Live event, groot bereik

Live vanuit Rotterdam Ahoy heeft Heuvelman de technische productie mogen verzorgen. Samen met UNITED hebben we gezorgd voor een optimale camera registratie en verbinding naar het partijkantoor van de VVD waar minister-president Mark Rutte via een video verbinding in de uitzending kwam. Ook de verschillende beeldschermen heeft Heuvelman mogen aanleveren.

De online gasten werden binnengehaald die de uitzending live hebben meegekregen en getoond op de schermen die door Heuvelman zijn geplaatst.

In totaal waren er 51.000 kijkers aanwezig bij de live-uitzending.

Voor de uitzending zijn LED-schermen gebruikt. Op deze schermen aan de achterkant zijn video instarts en visuals vertoond. De schermen aan de zijkant zijn gebruikt om het online publiek binnen te halen en te tonen.

Hybride events

Webinars, livestreaming van uw evenement of een (hybride) aandeelhoudersvergadering, alles is mogelijk met hulp van ons.

Streaming oplossingen zijn nu belangrijker dan ooit om uw evenement door te laten gaan. Livestreaming zorgt ervoor dat de niet aanwezigen toch uw evenement kunnen volgen. Live content speelt hierbij een belangrijke rol. Volgers van uw bedrijf op uw social media kanalen krijgen vaak een melding wanneer het kanaal dat ze volgen online gaat. Ook als uw volgers niet online zijn, krijgen ze een melding van uw bedrijf.

We bekijken samen met u de juiste oplossing om te komen tot een succesvol digitaal live event. Met impact gelijk als een fysiek evenement en een bereik waarschijnlijk zelfs nog groter.

VVD streaming

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

De innovatieve partner van totaalconcepten