Werkvoorbereider / Projectleider

Jij biedt ondersteuning aan onze afdeling Verhuur ondersteuning bij het vertalen van de klantaanvraag naar een (tijdelijke) audiovisuele oplossing. Hierbij is goede technische kennis van audiovisuele apparatuur onmisbaar. Met jouw kennis en ervaring zorg je ervoor dat een audiovisuele oplossing compleet wordt uitgewerkt en wordt voorbereid. Tot aan de dag van opbouw van de door jou voorbereide productie, ben jij de directe contactpersoon voor de klant.

Betreft het een zeer complexe aanvraag dan kan in overleg bepaald worden dat deze direct wordt doorgeschoven naar een Productiemanager.

Heb je jarenlang als technicus in de buitendienst gewerkt en wil je op termijn doorgroeien naar Productiemanager of wil je minder op locatie werken maar wel vanuit kantoor zeer betrokken zijn bij het voorbereiden en realiseren van professionele, audiovisuele producties? Dan is dit de vacature voor jou!

Deze vacature kan parttime worden ingevuld op de manier zoals jij wilt. Thuiswerken is mogelijk. Wij vragen wel een dienstverband vanaf 16 uur per week.

Werkvoorbereider / Projectleider

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Interesse?

Bel naar 088 02 74 927 om te reageren of stuur een whatsapp bericht naar Simone op 06-5354 7537 en wij nemen contact met jou op!

Je kunt ook mailen naar vacatures@heuvelman.nl of vul het contactformulier hiernaast in.

s