WenS (Werk en Sociaal)

Balans tussen werk en privé

Het is heel erg belangrijk voor werknemers om de juiste balans te hebben tussen werk en privé. Iedereen wenst daarin zijn of haar eigen balans, gebaseerd op wat hij of zij belangrijk vindt.

Daarom is het bij Heuvelman mogelijk om naast fulltime (40 uur), ook parttime (vanaf 16 uur) bij ons aan de slag te gaan. Ideaal bijvoorbeeld als je voor jezelf werkt, maar ook een vaste aanstelling wilt hebben. Of wanneer je meer tijd met je kinderen wilt doorbrengen. Of gewoon meer tijd voor jezelf…

Past de WenS benadering van Heuvelman ook bij jou?

Op dit moment hebben we nog geen inloopdag gepland. Stuur een mail of houd deze pagina in de gaten voor updates.


Heuvelman als ideale werkgever

Bij Heuvelman werkt een grote groep enthousiaste collega’s met veel (praktische) kennis.

Ook geloven wij in het trainen en opleiden van ons eigen personeel!
Persoonlijke ontwikkeling is ontzettend belangrijk. Wij bieden onze technische medewerkers een intern opleidingsprogramma aan. Wij leiden ze op tot echte technische toppers! Deze opleiding helpt bij de doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf. Heuvelman stimuleert het intern doorgroeien voor iedereen.

De collega’s verzorgen zelf onze interne trainings- en opleidingstrajecten. Hierdoor brengen zij naast kennis en kunde, ook onze werkwijze over. Het opleidingstraject is dan ook geschikt voor zowel starters als voor ervaren collega’s.

Interesse?

Wil je een WenS gesprek met ons stuur dan een mail naar vacatures@heuvelman.nl, bel of stuur een whatsapp bericht naar Margo (Teamleider P&O) op 06 53 547 537 of bel Margo op 088 0274 961

s