Schoonmaak(st)er

Wij zoeken een medewerk(st)er die samen met een collega afwisselend zorgt voor een frisse en schone uitstraling van ons kantoorpand. Dit betreft het schoonhouden van vloeren, kasten, sanitair, de kantine, de opleidingsruimte en de overige ruimtes. Het middelpunt van ons kantoor is onze Experience Room waar wij onze klanten ontvangen en inspireren.  Deze ruimte wordt regelmatig gebruikt voor bijeenkomsten en moet dagelijks op orde zijn.

De werkuren kunnen we aanpassen aan jouw wensen. Je kan 10 tot 20 uur per week werken. Laat ons weten waar jouw voorkeur naar uitgaat.

Daarnaast verzorg je de koffiemachines, geef je de planten water en help je, indien nodig, bij de personeelsbijeenkomsten.

Vind je het leuk om deel uit te maken van ons Heuvelman-team? Reageer snel en misschien werk jij binnenkort in ons mooie bedrijf.

Vacature Schoonmaak(st)er

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Interesse?

Stuur je sollicitatie naar vacatures@heuvelman.nl of vul het contactformulier hiernaast in.

Bel naar 088 02 74 927 om te reageren of stuur een whatsapp bericht naar Simone op 06-5354 7537 en wij nemen contact met jou op!

De ideale collega werkt 10 uur per week verdeeld over dinsdag, donderdag en om de week op vrijdag. Iets meer of minder uren werken is bespreekbaar. Je kan onder schooltijd werken, maar ook dat is bespreekbaar. Zet s.v.p. duidelijk in je sollicitatie waar jouw voorkeur naar uitgaat.

s