Medewerk(st)er huishoudelijke dienst

Wij zoeken een medewerkster die samen met een collega afwisselend zorgt voor een frisse en schone uitstraling van ons kantoorpand. Dit betreft het schoonhouden van vloeren, kasten, sanitair, de kantine, de opleidingsruimte en de overige ruimtes. Het middelpunt van ons kantoor is onze Experience Room waar wij onze klanten ontvangen en inspireren.  Deze ruimte wordt regelmatig gebruikt voor bijeenkomsten en moet dagelijks op orde zijn.

Daarnaast verzorg je de koffiemachines, geef je de planten water en help je, indien nodig, bij de personeelsbijeenkomsten.

Vind je het leuk om deel uit te maken van ons Heuvelman-team? Reageer snel en misschien werk jij binnenkort in ons mooie bedrijf.

De ideale collega werkt 10 uur per week verdeeld over dinsdag, donderdag en om de week op vrijdag. Zet s.v.p. duidelijk in je sollicitatie waar jouw voorkeur naar uitgaat.

Vacature Medewerk(st)er huishoudelijke dienst

  • Max. file size: 32 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Interesse?

Stuur je sollicitatie naar vacatures@heuvelman.nl of vul het contactformulier hiernaast in.

Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Teamleider Logistiek en Facilitair Rini Smits - (088 – 0274 910) of Manager P&O - Simone Huberts (088 – 0274 961).

s