+31 653 547 537

Ben jij de aangewezen persoon om technici op te leiden en aante sturen? Vind jij het leuk om interne opleidingsprogramma’s up to date te houden en het begeleiden van stagiaires? Dan is dit dé functie voor jou! Een veelzijdige functie waarbij geen dag hetzelfde is en waar veel uitdaging in zit! Lees hieronder gauw verder!

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor een goed opgeleid team dat voorbereid is op huidige en toekomstige vragen vanuit de klant. Het is van belang dat je tijdig op onzekerheden reageert binnen je team en indien nodig actie onderneemt. Je verzorgt opleidingen en neemt deze bij je team af conform ons eigen loopbaanopleidingsprogramma. Het begeleiden van stagiairs in samenspraak met de stagebegeleider vanuit school, beoordelen van freelancers waar wij mee samenwerken en het voeren van sollicitatie gesprekken samen met HR behoren ook tot je taken.

Over Heuvelman

Heuvelman is als audiovisueel bedrijf al meer dan 50 jaar een toonaangevende speler in de audiovisuele branche. Wij realiseren innovatieve en betrouwbare audiovisuele totaaloplossingen om zo de successen van onze klanten te kunnen realiseren. Zo zetten wij, al vijftig jaar, communicatie kracht bij. Kijk vooral ook even onder het kopje cases! Wie weet ben jij degene die onze volgende case medemogelijk maakt!

Vacature Teamleider Technici

  • Max. file size: 32 MB.

Kom jij onze organisatie versterken?

Spreekt de beschreven uitdaging en organisatie jou aan? Reageer dan via de sollicitatieknop of stuur je sollicitatie door middel van je CV en motivatie naar vacatures@heuvelman.nl.

Liever eerst nog wat meer informatie? Bel gerust naar Margo Bloemsma (088 – 0274 961). Of stuur een mail naar vacatures@heuvelman.nl. Wij zullen zo snel mogelijk je vraag beantwoorden!

Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en kan juridische consequenties hebben.

s