+31 653 547 537

Als HBO-stagiair(e) ben je verantwoordelijk voor het analyseren en verbeteren van onze huidige processen met betrekking tot de kosten van de inhuur materialen en transport binnen onze organisatie.

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Hbo-student die een afstudeerstage wil uitvoeren met als focus een kostenbesparende opdracht. Als stagiair krijg je de mogelijkheid om je theoretische kennis in de praktijk toe te passen en tegelijkertijd waardevolle ervaring op te doen in een dynamische werkomgeving.

Als HBO-stagiair(e) ben je verantwoordelijk voor het analyseren en verbeteren van onze huidige processen met betrekking tot de inhuur materialen en transportkosten. Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen, zoals inkoop, logistiek en financiën, om inzicht te krijgen in de huidige werkwijze. Je belangrijkste verantwoordelijkheden zijn:

  • Analyseren van de huidige processen met betrekking tot de kosten van onze inhuur materialen en transport.
  • Identificeren van inefficiënties en knelpunten in de huidige werkwijze.
  • Ontwikkelen van verbeteringsvoorstellen en het implementeren van efficiënte oplossingen.
  • Rapporteren van bevindingen en aanbevelingen aan Directie.

Over Heuvelman

Heuvelman is als audiovisueel bedrijf al meer dan 50 jaar een toonaangevende speler in de audiovisuele branche. Wij realiseren innovatieve en betrouwbare audiovisuele totaaloplossingen om zo de successen van onze klanten te kunnen realiseren. Zo zetten wij, al vijftig jaar, communicatie kracht bij. Kijk vooral ook even onder het kopje cases! Wie weet ben jij degene die onze volgende case medemogelijk maakt!

Kom jij onze organisatie versterken?

Spreekt de beschreven uitdaging en organisatie jou aan? Reageer dan via de sollicitatieknop of stuur je sollicitatie door middel van je CV en motivatie naar vacatures@heuvelman.nl.

Liever eerst nog wat meer informatie? Bel gerust naar Teamleider P&O, Margo Bloemsma (088 – 0274 961). Of stuur een mail naar vacatures@heuvelman.nl. Wij zullen zo snel mogelijk je vraag beantwoorden!

Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en kan juridische consequenties hebben.

s