Wij zijn op zoek naar een Service Technicus die alles op alles zet om storingen te verhelpen! Ben jij de persoon die graag klanten weer op weg helpt door storingen op te lossen? Solliciteer dan snel!

Wat ga je doen?

  • Jij bent dé redder in nood die storingen kan verhelpen.
  • Je repareert audiovisuele apparatuur op locatie bij de klant.
  • Jij zorgt voor het plegen van preventief onderhoud, verzorgen van nulmetingen, onderzoeken van storingen, probleem uitleggen aan de klant en de reparatie snel en vakkundig uitvoeren.

Over Heuvelman

Heuvelman is als audiovisueel bedrijf al meer dan 50 jaar een toonaangevende speler in de audiovisuele branche. Wij realiseren innovatieve en betrouwbare audiovisuele totaaloplossingen om zo de successen van onze klanten te kunnen realiseren. Zo zetten wij, al vijftig jaar, communicatie kracht bij. Kijk vooral ook even onder het kopje cases! Wie weet ben jij degene die onze volgende case medemogelijk maakt!

Vacature Service Technicus

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kom jij onze organisatie versterken?

Spreekt de beschreven uitdaging en organisatie jou aan? Reageer dan via de sollicitatieknop of stuur je sollicitatie door middel van je CV en motivatie naar vacatures@heuvelman.nl.

Liever eerst nog wat meer informatie? Bel gerust naar Teamleider Service & Contract Coördinator, Astrid de Bijl (088 - 0274 925) of Teamleider P&O, Margo Bloemsma (088 – 0274 961). Of stuur een mail naar vacatures@heuvelman.nl. Wij zullen zo snel mogelijk je vraag beantwoorden!

Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en kan juridische consequenties hebben.

s