Wij zoeken een Service Medewerker – Nederlandse Spoorwegen (NS)!

Kun jij snel en efficiënt hoogwaardige service bieden aan de audiovisuele installaties bij onze klant Nederlandse Spoorwegen?

Kom dan bij ons werken!

Wat ga je doen?

Als Service Medewerker draag je de verantwoordelijkheid voor het leveren van hoogwaardige service aan onze klant, Nederlandse Spoorwegen. Je zorgt ervoor dat de audiovisuele apparatuur en systemen in de NS-kantoren in Nederland soepel en probleemloos functioneren. Naast het oplossen van storingen ben jij ook degene die verantwoordelijk is voor het vervangen van apparatuur. Deze functie vereist uitstekende communicatievaardigheden, technische expertise en een klantgerichte aanpak.

Over Heuvelman

Heuvelman is als audiovisueel bedrijf al meer dan 50 jaar een toonaangevende speler in de audiovisuele branche. Wij realiseren innovatieve en betrouwbare audiovisuele totaaloplossingen om zo de successen van onze klanten te kunnen realiseren. Zo zetten wij, al vijftig jaar, communicatie kracht bij. Kijk vooral ook even onder het kopje cases! Wie weet ben jij degene die onze volgende case medemogelijk maakt!

Verklaring omtrent gedrag (VOG)

Goed om te weten: Voor deze functie is het verkrijgen van een Verklaring omtrent gedrag (VOG) vereist.

Vacature Service Technicus

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.

Kom jij onze organisatie versterken?

Spreekt de beschreven uitdaging en organisatie jou aan? Reageer dan via de sollicitatieknop of stuur je sollicitatie door middel van je CV en motivatie naar vacatures@heuvelman.nl.

Liever eerst nog wat meer informatie? Bel gerust naar Teamleider P&O, Margo Bloemsma (088 – 0274 961). Of stuur een mail naar vacatures@heuvelman.nl. Wij zullen zo snel mogelijk je vraag beantwoorden!

Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en kan juridische consequenties hebben.

s