Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben jij creatief genoeg om kansen te ontdekken waar andere dat wellicht niet zien? Dat ben jij onze nieuwe projectmanager!

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de technische ondersteuning bij installatiewerkzaamheden van verkoopprojecten en het offerteproces. Je werkt nauw samen met de accountmanagers en bekijkt, vaak op locatie, de technische mogelijkheden voor de klant. Je begeleidt bij opdracht de installatie technici op locatie en onderhoudt contact met de klant. De oplevering is jouw verantwoordelijkheid. Je leert van je nacalculatie en ziet kansen in het nazorgtraject.

Over Heuvelman

Heuvelman is als audiovisueel bedrijf al meer dan 50 jaar een toonaangevende speler in de audiovisuele branche. Wij realiseren innovatieve en betrouwbare audiovisuele totaaloplossingen om zo de successen van onze klanten te kunnen realiseren. Zo zetten wij, al vijftig jaar, communicatie kracht bij.

Vacature Projectmanager Installatie

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kom jij onze organisatie versterken?

Spreekt de beschreven uitdaging en organisatie jou aan? Reageer dan via de sollicitatieknop of stuur je sollicitatie door middel van je CV en motivatie naar vacatures@heuvelman.nl.

Liever eerst nog wat meer informatie? Bel gerust naar Teamleider Verkoop, Henk Baden (088 - 0274 915) of Teamleider P&O, Margo Bloemsma (088 – 0274 961). Of stuur een mail naar vacatures@heuvelman.nl. Wij zullen zo snel mogelijk je vraag beantwoorden!

Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en kan juridische consequenties hebben.

s