Wij zijn voor ons verhuurteam op zoek naar een Projectleider Verhuur. Ben jij dé persoon die geïnteresseerd is in geluid, video en licht en heb je zin om aan de slag te gaan met professionele audiovisuele apparatuur dan past deze baan bij jou!

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende evenementen en je werkt nauw samen met de Productiemanager voor de afdeling Verhuur. Daarnaast begeleid je ook de junior AVL Technici collega’s in de opleiding naar Allroud AVL Technici samen met de Teamleider Technici Verhuur. Het is van belang dat je tijdig op onzekerheden reageert binnen je team en indien nodig actie onderneemt.

Over Heuvelman

Heuvelman is als audiovisueel bedrijf al meer dan 50 jaar een toonaangevende speler in de audiovisuele branche. Wij realiseren innovatieve en betrouwbare audiovisuele totaaloplossingen om zo de successen van onze klanten te kunnen realiseren. Zo zetten wij, al vijftig jaar, communicatie kracht bij. Kijk vooral ook even onder het kopje cases! Wie weet ben jij degene die onze volgende case medemogelijk maakt!

Vacature Projectleider Verhuur

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kom jij onze organisatie versterken?

Spreekt de beschreven uitdaging en organisatie jou aan? Reageer dan via de sollicitatieknop of stuur je sollicitatie door middel van je CV en motivatie naar vacatures@heuvelman.nl.

Liever eerst nog wat meer informatie? Bel gerust naar Teamleider P&O, Margo Bloemsma (088 – 0274 961). Of stuur een mail naar vacatures@heuvelman.nl. Wij zullen zo snel mogelijk je vraag beantwoorden!

Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en kan juridische consequenties hebben.

s