Vind jij het een sport om de planning zo efficiënt mogelijk in te richten? Jij bent als planner hét 1e aanspreekpunt voor onze medewerker en freelancers waarmee wij werken. Lijkt dit je wat? Lees dan gauw verder!

Wat ga je doen?

Wij zoeken een planner die samen met zijn/haar collega zorgt voor een juiste, tijdige en complete planning van onze technici, het wagenpark en materiaal. Jij zorgt ervoor dat de apparatuur die is ingehuurd samen met de technici op tijd bij de klant aankomen. In eerste instantie plan je onze eigen technici, wagens en materiaal in. Heb je meer of iets anders nodig, dan ga je op zoek naar een goed alternatief.

Over Heuvelman

Heuvelman is als audiovisueel bedrijf al meer dan 50 jaar een toonaangevende speler in de audiovisuele branche. Wij realiseren innovatieve en betrouwbare audiovisuele totaaloplossingen om zo de successen van onze klanten te kunnen realiseren. Zo zetten wij, al vijftig jaar, communicatie kracht bij.

Vacature personeelsplanner

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kom jij onze organisatie versterken?

Spreekt de beschreven uitdaging en organisatie jou aan? Reageer dan via de sollicitatieknop of stuur je sollicitatie door middel van je CV en motivatie naar vacatures@heuvelman.nl.

Liever eerst nog wat meer informatie? Bel gerust naar Teamleider Verhuur ondersteuning, John van Leuveren (088 - 0274 962) of Teamleider P&O, Margo Bloemsma (088 – 0274 961). Of stuur een mail naar vacatures@heuvelman.nl. Wij zullen zo snel mogelijk je vraag beantwoorden!

Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en kan juridische consequenties hebben.

s