Affiniteit met AV en techniek

Maar mis je bijvoorbeeld net dat beetje ervaring?

Heuvelman is een toonaangevende vijfsterren aanbieder van professionele AV-ondersteuning. Zo realiseren we al meer dan 50 jaar aansprekende projecten voor het (internationale) bedrijfsleven, hotellerie, evenementenlocaties, overheid en onderwijs.

Wij geloven in de kracht van kwaliteit, innovatie, vertrouwen en betrouwbaarheid om succesvol te zijn op de AV-trajecten verhuur, verkoop, content creatie, service en ICT.

Trainen en opleiden

Ook geloven wij in het trainen en opleiden van ons eigen personeel!

Persoonlijke ontwikkeling is ontzettend belangrijk. Wij bieden onze technische medewerkers een intern opleidingsprogramma aan. Wij leiden ze op tot echte technische toppers! Deze opleiding helpt bij de doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf. Heuvelman stimuleert het intern doorgroeien voor iedereen!

Heuvelman als ideale werkgever

Bij Heuvelman werkt een grote groep enthousiaste collega’s met veel (praktische) kennis van zaken. De collega’s verzorgen zelf onze interne trainings- en opleidingstrajecten. Hierdoor brengen zij naast kennis en kunde, ook onze werkwijze over. Het opleidingstraject is dan ook geschikt voor zowel starters als voor ervaren collega’s.

Hoe is onze aanpak?

  • Jaarlijks bespreken we met elkaar wat jij in het komende jaar wilt bereiken.
  • Wij zorgen voor de planning, begeleiding en de gekozen trainingen.
  • Is dat voor jou een individuele training? Dan bieden wij dat aan.
  • Wij trainen onze collega’s door onze collega’s.
  • Wij brengen praktijk en theorie samen.

Interesse?

Spreekt onze werkwijze jou aan en zou je graag bij ons willen werken? Mail dan naar vacatures@heuvelman.nl.

Je kunt ook direct contact opnemen met Margo Bloemsma, Teamleider P&O. Bel of stuur een whatsapp naar 06 53 547 537 of bel Margo op 088 0274 961

Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en kan juridische consequenties hebben.

s