+31 653 547 537

Let op! Hieronder volgt een mooie vacature met veel flexibiliteit!

Wij zoeken ter uitbreiding van ons team een huishoudelijk medewerk(st)er! Samen met jouw collega maak je dagelijks ons kantoorpand schoon en zorg je voor een frisse en schone uitstraling. Jij bent dus belangrijk voor een stralende eerste indruk van ons kantoor voor klanten!

Wat ga je doen?

Wij zoeken een uitbreiding van ons team. Samen maak je dagelijks ons kantoorpand schoon en zorg je voor een frisse en schone uitstraling.

Dit betreft het schoonhouden van vloeren, kasten, sanitair, de kantine, de opleidingsruimte en de overige ruimtes. Het middelpunt van ons kantoor is onze experience room waar wij onze klanten inspireren.  Deze ruimte wordt regelmatig gebruikt voor bijeenkomsten en moet dagelijks in orde zijn.

Daarnaast verzorg je de koffiemachines en geef je de planten water.

Vind je het leuk om schoon te maken en deel uit te maken van ons Heuvelman-team reageer en misschien werk jij binnenkort bij ons.

Over Heuvelman

Heuvelman is als audiovisueel bedrijf al meer dan 50 jaar een toonaangevende speler in de audiovisuele branche. Wij realiseren innovatieve en betrouwbare audiovisuele totaaloplossingen om zo de successen van onze klanten te kunnen realiseren. Zo zetten wij, al vijftig jaar, communicatie kracht bij.

Vacature Medewerk(st)er huishoudelijke dienst

  • Max. file size: 32 MB.

Kom jij onze organisatie versterken?

Spreekt de beschreven uitdaging en organisatie jou aan? Reageer dan via de sollicitatieknop of stuur je sollicitatie door middel van je CV en motivatie naar vacatures@heuvelman.nl.

Liever eerst nog wat meer informatie? Bel gerust naar Teamleider P&O, Margo Bloemsma (088 – 0274 961). Of stuur een mail naar vacatures@heuvelman.nl. Wij zullen zo snel mogelijk je vraag beantwoorden!

Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en kan juridische consequenties hebben.

s