+31 653 547 537

MBO Schoolverlater

Wij zijn op zoek naar enthousiaste starters in de techniek. Ben jij geïnteresseerd in audiovisuele technieken maar weet je nog niet precies waar jij je op wilt richten, dan zoeken we jou!

Wij willen graag met je kennis maken en in dat gesprek samen bepalen bij welke afdeling je gaat starten. Dat kan bijvoorbeeld bij de afdeling Verhuur waar je zakelijke evenementen ondersteunt. Jij zorgt ervoor dat de apparatuur op de juiste plek wordt neergezet en aangesloten. Daarbij rol je de kabels uit en zorg je dat deze met tape veilig worden vastgeplakt. Wij leren je hoe de apparatuur aangesloten wordt en hoe je deze kan bedienen.

Bij de afdeling Verkoop help je het team bij de vaste installatie van diverse audiovisuele apparatuur. De installatie wordt werkend en klaar voor gebruik opgeleverd. Ook kan je apparatuur voorbereiden op onze locatie in IJsselstein, zodat het installeren op locatie makkelijker gaat.

Daarnaast hebben wij diverse werkzaamheden in het preventieve onderhoud en bij onze logistieke afdeling.

Kortom, je krijgt het eerste jaar een mix van werkzaamheden waardoor we kunnen bekijken waar jij het beste past. Jouw werk plezier is daarbij het uitgangspunt.

Je werkt met kostbare materialen waar je zorgvuldig mee om moet gaan. De werktijden zijn variabel aangezien het evenement/het project niet altijd tussen 9 en 17 uur plaatsvindt. Je rooster ontvang je een week van te voren waarbij we rekening houden met privé afspraken.

Deze vacature kan parttime worden ingevuld op de manier zoals jij wilt. Wij vragen een dienstverband vanaf 16 uur per week.

MBO Schoolverlater

  • Max. file size: 32 MB.

Interesse?

Stuur je sollicitatie naar vacatures@heuvelman.nl of vul het contactformulier hiernaast in.

Je kunt ook direct contact opnemen met Margo Bloemsma, Teamleider P&O. Bel of stuur een whatsapp naar 06 53 547 537 of bel Margo op 088 0274 961

s