+31 653 547 537

Wij zijn op zoek naar een logistiek medewerker. Ben jij dé persoon die graag fysiek bezig is? Lijkt het je leuk om binnenkomende goederen te controleren, te verwerken en orders te verzamelen bij een gezellig en innovatief bedrijf met de leukste collega’s? Dan is deze functie wat voor jou!

Wat ga je doen?

Jij maakt onderdeel uit van het team dat ervoor zorgt dat de juiste audiovisuele apparatuur klaar staat om in de vrachtwagen te laden. Na afloop van de productie ontvang je de materialen retour, zet deze in het magazijn en je zorgt voor de administratie verwerking in de computer. Is het niet compleet of beschadigd dan zorg je ervoor dat het wordt opgelost.

Je werkt met kostbare materialen waar je zorgvuldig mee om moet gaan.

Over Heuvelman

Heuvelman is als audiovisueel bedrijf al meer dan 50 jaar een toonaangevende speler in de audiovisuele branche. Wij realiseren innovatieve en betrouwbare audiovisuele totaaloplossingen om zo de successen van onze klanten te kunnen realiseren. Zo zetten wij, al vijftig jaar, communicatie kracht bij. Kijk vooral ook even onder het kopje cases! Wie weet ben jij degene die onze volgende case medemogelijk maakt!

Vacature logistiek medewerker

  • Max. file size: 32 MB.

Kom jij onze organisatie versterken?

Spreekt de beschreven uitdaging en organisatie jou aan? Reageer dan via de sollicitatieknop of stuur je sollicitatie door middel van je CV en motivatie naar vacatures@heuvelman.nl.

Liever eerst nog wat meer informatie? Bel gerust naar Teamleider Logistiek, Rini Smits (088 - 0274 910) of Teamleider P&O, Margo Bloemsma (088 – 0274 961). Of stuur een mail naar vacatures@heuvelman.nl. Wij zullen zo snel mogelijk je vraag beantwoorden!

Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en kan juridische consequenties hebben.

s