+31 653 547 537

Live Video Technicus

Wij zijn op zoek naar een Live Video Technicus die het uitdagend vindt elke dag de wensen van de klant om te zetten naar een mooie productie. Word jij lyrisch enthousiast van alle technische ontwikkelingen in de wereld van (virtuele) events. Werk jij elke dag met passie en plezier voor nieuwe opdrachtgevers. Ga jij samen met een hecht team deze uitdaging aan, bekijk dan onderstaand profiel.

Op onze website zijn diverse voorbeelden te vinden van mooie, aansprekende projecten. Bekijk deze om een goed beeld te krijgen van jouw toekomstige organisatie en functie!

Wij hebben op ons hoofdkantoor in IJsselstein eigen professionele studio’s. Onze studio’s zijn voorzien van alle audiovisuele faciliteiten om voor onze klanten ook oplossingen te bieden op het gebied van online events.

Deze vacature kan parttime worden ingevuld op de manier zoals jij wilt. Wij vragen een dienstverband vanaf 16 uur per week.

Vacature Live Video Technicus

  • Max. file size: 32 MB.

Interesse?

Stuur je sollicitatie naar vacatures@heuvelman.nl of vul het contactformulier hiernaast in.

Je kunt ook direct contact opnemen met Margo Bloemsma, Teamleider P&O. Bel of stuur een whatsapp naar 06 53 547 537 of bel Margo op 088 0274 961

s