+31 653 547 537

Ben jij een gedreven en gemotiveerde individu met oog voor detail? Heb je een passie voor een schone en georganiseerde werkomgeving? Dan is de functie van Interieur Verzorg(st)er bij Heuvelman Sound and Vision iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste kandidaat die ons kantoorpand tot in de puntjes schoonhoudt en zorgt voor een aangename werkomgeving.

Wat ga je doen?

Als Interieur Verzorg(st)er ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken en onderhouden van ons kantoorpand. Je zorgt ervoor dat alle ruimtes, zoals kantoren, vergaderzalen, en gemeenschappelijke ruimtes, netjes en hygiënisch zijn. Het middelpunt van ons kantoor is onze experience room waar wij onze klanten inspireren.  Deze ruimte wordt regelmatig gebruikt voor bijeenkomsten en moet dagelijks in orde zijn.

Jouw taken omvatten onder andere:

  • Stofzuigen, dweilen en schoonmaken van vloeren
  • Afstoffen van meubilair, oppervlakken en apparatuur
  • Schoonmaken van sanitair en keukenfaciliteiten
  • Het legen van prullenbakken en zorgen voor afvalverwijdering
  • Het controleren en aanvullen van voorraad toiletpapier, zeep, etc.
  • Eventuele extra taken voor het behouden van een professionele uitstraling

Over Heuvelman

Heuvelman is als audiovisueel bedrijf al meer dan 50 jaar een toonaangevende speler in de audiovisuele branche. Wij realiseren innovatieve en betrouwbare audiovisuele totaaloplossingen om zo de successen van onze klanten te kunnen realiseren. Zo zetten wij, al vijftig jaar, communicatie kracht bij.

Vacature Interieur verzorger

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.

Kom jij onze organisatie versterken?

Spreekt de beschreven uitdaging en organisatie jou aan? Reageer dan via de sollicitatieknop of stuur je sollicitatie door middel van je CV en motivatie naar vacatures@heuvelman.nl.

Liever eerst nog wat meer informatie? Bel gerust naar Teamleider P&O, Margo Bloemsma (088 – 0274 961). Of stuur een mail naar vacatures@heuvelman.nl. Wij zullen zo snel mogelijk je vraag beantwoorden!

Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en kan juridische consequenties hebben.

s