Houd jij van afwisselende projecten voor veel verschillende opdrachtgevers? Wil jij graag werken met de modernste technieken en weet je daar ook veel van? Lees hieronder dan een vacature die bestemd is voor jou!

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een Installatie technicus die het leuk vindt om bij diverse opdrachtgevers AV installaties te installeren en programmeren. Wij bieden je een afwisselende en uitdagende baan in een boeiende branche, waar gebruik wordt gemaakt van de modernste technologieën. Je komt te werken in een enthousiast team waarin samenwerking voorop staat.

Deze vacature kan parttime worden ingevuld op de manier zoals jij wilt. Wij vragen een dienstverband vanaf 16 uur per week.

Maar wat ga je nu echt doen?

  • Installeren van eenvoudige en geavanceerde AV installaties, zoals: projectoren, beeldschermen, projectiesystemen, audio installaties.
  • Installeren van besturingssystemen.
  • Programmeren van bedieningssystemen.

In een opsomming is het lastig om een goed beeld te geven van wat de werkzaamheden in de praktijk inhouden. Op onze website zijn diverse voorbeelden te vinden van mooie, aansprekende projecten!

Over Heuvelman

Heuvelman is als audiovisueel bedrijf al meer dan 50 jaar een toonaangevende speler in de audiovisuele branche. Wij realiseren innovatieve en betrouwbare audiovisuele totaaloplossingen om zo de successen van onze klanten te kunnen realiseren. Zo zetten wij, al vijftig jaar, communicatie kracht bij. Kijk vooral ook even onder het kopje cases! Wie weet ben jij degene die onze volgende case medemogelijk maakt!

Vacature Installatie Technicus

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kom jij onze organisatie versterken?

Spreekt de beschreven uitdaging en organisatie jou aan? Reageer dan via de sollicitatieknop of stuur je sollicitatie door middel van je CV en motivatie naar vacatures@heuvelman.nl.

Liever eerst nog wat meer informatie? Bel gerust naar Teamleider P&O, Margo Bloemsma (088 – 0274 961). Of stuur een mail naar vacatures@heuvelman.nl. Wij zullen zo snel mogelijk je vraag beantwoorden!

Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en kan juridische consequenties hebben.

s