Wat doe je als installatie technicus? Het installeren van eenvoudige en geavanceerde AV installaties, zoals: projectoren, beeldschermen, projectiesystemen en audio installaties.

Wat ga je doen?

We zoeken iemand die erg handig is met installatietechniek en het leuk vindt om bij verschillende klanten AV-systemen te installeren en te programmeren. Het is een toffe baan met veel afwisseling en uitdagingen in een spannende industrie waar de nieuwste technologieën worden gebruikt. Je komt te werken in een team waar samenwerken centraal staat. Een aantal taken zijn het installeren van diverse AV-systemen, zoals projectors, schermen, projectiesystemen en audio-installaties.

Het is moeilijk om in een lijstje een compleet beeld te geven van wat je precies gaat doen, maar op onze website staan veel inspirerende projecten waar je een idee van krijgt!

Over Heuvelman

Heuvelman is als audiovisueel bedrijf al meer dan 50 jaar een toonaangevende speler in de audiovisuele branche. Wij realiseren innovatieve en betrouwbare audiovisuele totaaloplossingen om zo de successen van onze klanten te kunnen realiseren. Zo zetten wij, al vijftig jaar, communicatie kracht bij. Kijk vooral ook even onder het kopje cases! Wie weet ben jij degene die onze volgende case medemogelijk maakt!

Verklaring omtrent gedrag (VOG)

Goed om te weten: Voor deze functie is het verkrijgen van een Verklaring omtrent gedrag (VOG) vereist.

Vacature Installatie Technicus

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.

Kom jij onze organisatie versterken?

Spreekt de beschreven uitdaging en organisatie jou aan? Reageer dan via de sollicitatieknop of stuur je sollicitatie door middel van je CV en motivatie naar vacatures@heuvelman.nl.

Liever eerst nog wat meer informatie? Bel gerust naar Teamleider P&O, Margo Bloemsma (088 – 0274 961). Of stuur een mail naar vacatures@heuvelman.nl. Wij zullen zo snel mogelijk je vraag beantwoorden!

Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en kan juridische consequenties hebben.

s