Kom naar de inloopmiddag

Maak kennis met Heuvelman

Heuvelman - Inloopmiddag

Toch nog niet helemaal overtuigd dat een baan in de techniek iets voor jou is? Of wil je graag eerst op bezoek komen bij Heuvelman voordat je solliciteert? Kom dan naar onze inloopmiddag.

Krijg een uniek kijkje in de keuken

Tijdens de inloopmiddag krijg jij een exclusief kijkje in de keuken van Heuvelman. Je krijgt een rondleiding op de hoofdvestiging in IJsselstein waar je spreekt met medewerkers, ons logistiek centrum bezichtigt en onze Experience Room bezoekt. Na afloop weet jij of Heuvelman een bedrijf voor jou is. Op de inloopmiddag kan je direct een vervolgafspraak plannen, zodat we kunnen kijken in welke functie binnen Heuvelman jij past. Schrijf je in voor onze inloopmiddag op dinsdag 17 maart 2020 (aanvang 13:00 uur) door jouw naam en telefoonnummer te mailen naar inloop@heuvelman.nl, dan zetten wij de koffie en thee klaar!

Liever op sollicitatiegesprek?

Ben jij niet beschikbaar tijdens de inloopmiddag? Geen zorgen! Check deze pagina geregeld. Er komen regelmatig nieuwe data bij. Mocht je echt verhinderd zijn, maak dan een afspraak voor een rondleiding en vervolggesprek in één! Kijk ook zeker even naar de rest van onze website en onze vacaturepagina.
s