ICT Applicatiebeheerder

Een collega die onze AV specialisten met een glimlach en binnen een handomdraai door IT processen kan loodsen. Jij weet de errors op te lossen in zowel onze eigen apps, als onze applicaties en printers. Soms is de oplossing eenvoudig door de toner te verwisselen, soms werk je samen in een team aan een verbetering in het CRM pakket.

Wat heb je nodig om met plezier te kunnen werken? Dat zijn leuke collega’s, goede koffie en een werkend ICT systeem. Je werkt vanuit ons kantoor in IJsselstein of thuis.

Van meerdere markten thuis

Jij wordt enthousiast van het verbeteren van het gebruik van onze applicaties. Daarbij denk je mee en heb je oog voor de gebruiker van deze applicatie. Dat geldt voor diverse systemen zoals Topdesk en Powerbi. Systemen waar dagelijks gebruik van wordt gemaakt.

Je vertaalt de bedrijfsbehoefte naar een werkend systeem dat je documenteert, inricht en onderhoudt. Je kan door je enthousiasme het systeem in begrijpelijke taal uitleggen aan de eindgebruikers. Als een echte team-player bied je waar nodig ondersteuning aan je collega’s.

Je bent ook onze contactpersoon en het eerste aanspreekpunt voor onze ICT leveranciers. Jij maakt afspraken die passen bij onze behoefte, zorgt dat deze worden nagekomen zodat de dienstverlening optimaal is.

Met jouw service voelen collega’s zich optimaal ondersteund bij het gebruik van alle systemen.

Vacature applicatiebeheer

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.

Interesse?

Stuur je sollicitatie naar vacatures@heuvelman.nl of vul het contactformulier hiernaast in.

Je kunt ook direct contact opnemen met Margo Bloemsma, Teamleider P&O. Bel of stuur een whatsapp naar 06 53 547 537 of bel Margo op 088 0274 961

s