Ben jij iemand die goed met mensen omgaat en echt enthousiast wordt van gastvrijheid? En kun je ook goed overweg met telefoontjes, regelwerk en andere kantoortaken? Dan hebben we jou nodig om ons team te komen versterken als Front Office Medewerker!

Een allround functie met verschillende taken van de functie telefoniste, gastvrouw/man, secretaresse en administratief medewerker waardoor geen enkele dag het zelfde is!

Wat ga je doen?

Als Front Office Medewerker ben jij het visitekaartje van ons bedrijf. Het middelpunt van ons kantoor is onze experience room waar wij onze klanten inspireren. Deze ruimte wordt regelmatig gebruikt voor bijeenkomsten voor bezoekers die jij verwelkomt. Daarnaast beantwoord je telefoongesprekken en e-mails, voer je algemene administratieve- secretariële taken voor directie en interne teams uit, coördineer je afspraken en reserveringen, zorg je voor een nette en georganiseerde ontvangstruimte en verstrek je basisinformatie aan bezoekers.

  • Warm verwelkomen van bezoekers.
  • Beantwoorden van telefoongesprekken en e-mails, en doorverwijzen indien nodig.
  • Beheren van afspraken en reserveringen.
  • Bijhouden van een geordende en representatieve ontvangstruimte.
  • Ondersteunen van interne teams met lichte administratieve taken.
  • Plannen en coördineren van vergaderingen en afspraken.
  • Opstellen en bewerken van documenten, brieven en rapporten.

Over Heuvelman

Heuvelman is als audiovisueel bedrijf al meer dan 50 jaar een toonaangevende speler in de audiovisuele branche. Wij realiseren innovatieve en betrouwbare audiovisuele totaaloplossingen om zo de successen van onze klanten te kunnen realiseren. Zo zetten wij, al vijftig jaar, communicatie kracht bij.

Kom jij onze organisatie versterken?

Spreekt de beschreven uitdaging en organisatie jou aan? Reageer dan via de sollicitatieknop of stuur je sollicitatie door middel van je CV en motivatie naar vacatures@heuvelman.nl.

Liever eerst nog wat meer informatie? Bel gerust naar Teamleider P&O, Margo Bloemsma (088 – 0274 961). Of stuur een mail naar vacatures@heuvelman.nl. Wij zullen zo snel mogelijk je vraag beantwoorden!

Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en kan juridische consequenties hebben.

s