Wie zoeken we?

Zit schrijven in je bloed en geniet je van mooie content publiceren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Content marketeer/ Web redacteur die ons team komt versterken.

Wat ga je doen?

Je komt te werken in het Team Content Design waar wij dagelijks mooie content creëren voor in- en externe klanten.  Jouw rol binnen het team is primair het delen van onze mooie producties op onze website, socials en nieuwsbrieven! En dat willen wij graag met pakkende teksten, mooie foto’s en snelle publicaties want dat verdienen onze producties!

In samenwerking met onze Marketingafdeling hou je onze website up-to-date: je zorgt ervoor dat de bezoekers online ook al de Heuvelman beleving meekrijgen en relevante content kunnen vinden.  Ook je collega’s hou je op de hoogte over onze mooie producties, nieuwe concepten en onze bedrijfsuitjes. SharePoint, nieuwsbrieven en heel veel digitale schermen in ons modern ingericht kantoor in IJsselstein zijn daar goed voor te gebruiken.

Over Heuvelman

Heuvelman is als audiovisueel bedrijf al meer dan 50 jaar een toonaangevende speler in de audiovisuele branche. Wij realiseren tijdelijke (verhuur) en permanente (verkoop) audiovisuele totaaloplossingen om zo de successen van onze klanten te kunnen realiseren.

Kijk vooral ook even op deze site bij de cases en ontdek welke mooie projecten we doen bij onze klanten!

Verklaring omtrent gedrag (VOG)

Goed om te weten: Voor deze functie is het verkrijgen van een Verklaring omtrent gedrag (VOG) vereist.

Content marketeer/ Web redacteur

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.

Kom jij onze organisatie versterken?

Spreekt de beschreven uitdaging en organisatie jou aan? Reageer dan via de sollicitatieknop of stuur je sollicitatie door middel van je CV en motivatie naar vacatures@heuvelman.nl.

Liever eerst nog wat meer informatie? Bel gerust naar teamleider P&O, Margo Bloemsma (088 – 0274 961), of stuur een mail naar vacatures@heuvelman.nl.
Wij zullen zo snel mogelijk je vraag beantwoorden!

Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en kan juridische consequenties hebben.

s