AVL technicus

Wij zijn voor ons verhuurteam op zoek naar een AVL Technicus. Ben jij dé persoon die geïnteresseerd is in geluid, video en licht en zin om de slag te gaan met professionele AVL apparatuur dan past deze baan misschien wel bij jou!

Heuvelman voert al meer dan 50 jaar verhuurprojecten (bedrijfspresentaties, aandeelhoudersvergaderingen, evenementen en congressen) uit voor het bedrijfsleven, hotellerie, evenementenlocaties, overheid, onderwijs en sport.

Ook hebben wij op ons hoofdkantoor in IJsselstein eigen professionele studio’s. Onze studio’s zijn voorzien van alle audiovisuele faciliteiten om voor onze klanten ook oplossingen te bieden op het gebied van online events.

Deze vacature kan parttime worden ingevuld op de manier zoals jij wilt. Wij vragen een dienstverband vanaf 16 uur per week.

Taken-en verantwoordelijkheden:

  • Je bent verantwoordelijk voor het installeren, bedienen en demonteren van audiovisuele producties. Dit kan op locatie, bij de klant of in 1 van onze 3 eigen studio’s op ons hoofdkantoor in IJsselstein.
  • De specialiteiten van Heuvelman zijn audio en video. Voor licht tijdens een evenement werken wij samen met onze partners.
  • Bij een kleine opdracht doe je alles zelf. Bij een groot evenement doe je dit samen met je collega’s.
  • Wij zetten jou zoveel als mogelijk in bij de specialiteit die jou past. Zijn deze werkzaamheden tijdelijk niet aanwezig, dan kan je vanwege jouw kennis ook op andere onderdelen worden ingezet.

Vacature AVL Technicus

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Interesse?

Bel naar 088 02 74 927 om te reageren of stuur een whatsapp bericht naar Simone op 06-5354 7537 en wij nemen contact met jou op!

Je kunt ook mailen naar vacatures@heuvelman.nl of vul het contactformulier hiernaast in.

s