Wij zijn voor ons verhuurteam op zoek naar een AVL Technicus. Ben jij dé persoon die geïnteresseerd is in geluid, video, streaming en licht en zin om de slag te gaan met professionele AVL apparatuur dan past deze baan misschien wel bij jou!

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de techniek bij audiovisuele producties op locatie voor in de zakelijke dienstverlening. De specialiteiten van Heuvelman zijn audio, video en streaming. Voor licht tijdens een evenement werken wij samen met onze partners. Bij een kleine opdracht ben jij zelfstandig verantwoordelijk voor de techniek. Bij een groot evenement ben je samen met een team van collega’s hiervoor verantwoordelijk. Wij zetten jou zoveel als mogelijk in bij de specialiteit die jou past.

Over Heuvelman

Heuvelman is als audiovisueel bedrijf al meer dan 50 jaar een toonaangevende speler in de audiovisuele branche. Wij realiseren innovatieve en betrouwbare audiovisuele totaaloplossingen om zo de successen van onze klanten te kunnen realiseren. Zo zetten wij, al vijftig jaar, communicatie kracht bij.

Kom jij onze organisatie versterken?

Spreekt de beschreven uitdaging en organisatie jou aan? Reageer dan via de sollicitatieknop of stuur je sollicitatie door middel van je CV en motivatie naar vacatures@heuvelman.nl.

Liever eerst nog wat meer informatie? Bel gerust naar Teamleider P&O, Margo Bloemsma (088 – 0274 961). Of stuur een mail naar vacatures@heuvelman.nl. Wij zullen zo snel mogelijk je vraag beantwoorden!

Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en kan juridische consequenties hebben.

s