AV Technicus Utrecht

Wij zijn voor ons verhuurteam op zoek naar een AVL Technicus. Ben jij dé persoon die geïnteresseerd is in geluid, video, streaming en licht en zin om de slag te gaan met professionele AVL apparatuur dan past deze baan misschien wel bij jou!

Heuvelman voert al meer dan 50 jaar verhuurprojecten (bedrijfspresentaties, aandeelhoudersvergaderingen, evenementen en congressen) uit voor het bedrijfsleven, hotellerie, evenementenlocaties, overheid, onderwijs en sport.

Ook hebben wij op ons hoofdkantoor in IJsselstein eigen professionele studio’s. Onze studio’s zijn voorzien van alle audiovisuele faciliteiten om voor onze klanten ook oplossingen te bieden op het gebied van hybride en online events.

 

Taken- en verantwoordelijkheden

  • Je bent verantwoordelijk voor de techniek bij audiovisuele producties. Dit kan op locatie, bij de klant of in één van onze eigen studio’s op ons hoofdkantoor in IJsselstein.
  • De specialiteiten van Heuvelman zijn audio, video en streaming. Voor licht tijdens een evenement werken wij samen met onze partners.
  • Bij een kleine opdracht ben jij zelfstandig verantwoordelijk voor de techniek. Bij een groot evenement ben je samen met een team van collega’s hiervoor verantwoordelijk.
  • Wij zetten jou zoveel als mogelijk in bij de specialiteit die jou past.

Vacature AV Technicus Utrecht

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Interesse?

Stuur je sollicitatie naar vacatures@heuvelman.nl of vul het contactformulier hiernaast in.

Je kunt ook direct contact opnemen met Margo Bloemsma, Teamleider P&O. Bel of stuur een whatsapp naar 06 53 547 537 of bel Margo op 088 0274 961
Voor functie inhoudelijke vragen kun je telefonisch contact opnemen met Jordi Lezeman, Teamleider Technici Verhuur, op 088 0274 936

s