Wij zijn voor ons verhuurteam op zoek naar een Audiovisueel Technicus. Ben jij dé persoon die geïnteresseerd is in geluid, video en licht en zin om de slag te gaan met professionele Audiovisueel apparatuur dan past deze baan bij jou!

Wat ga je doen?

  • Je bent verantwoordelijk voor het installeren, bedienen en demonteren van audiovisuele producties. Dit kan op locatie, bij de klant of in één van onze eigen studio’s op ons hoofdkantoor in IJsselstein.
  • De specialiteiten van Heuvelman zijn audio en video. Voor licht tijdens een evenement werken wij samen met onze partners.
  • Bij een kleine opdracht doe je alles zelf. Bij een groot evenement doe je dit samen met je collega’s.
  • Wij zetten jou zoveel als mogelijk in bij de specialiteit die jou past. Zijn deze werkzaamheden tijdelijk niet aanwezig, dan kan je vanwege jouw kennis ook op andere onderdelen worden ingezet.

Over Heuvelman

Heuvelman is als audiovisueel bedrijf al meer dan 50 jaar een toonaangevende speler in de audiovisuele branche. Wij realiseren innovatieve en betrouwbare audiovisuele totaaloplossingen om zo de successen van onze klanten te kunnen realiseren. Zo zetten wij, al vijftig jaar, communicatie kracht bij. Kijk vooral ook even onder het kopje cases! Wie weet ben jij degene die onze volgende case medemogelijk maakt!

Vacature Audiovisueel Technicus

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.

Kom jij onze organisatie versterken?

Spreekt de beschreven uitdaging en organisatie jou aan? Reageer dan via de sollicitatieknop of stuur je sollicitatie door middel van je CV en motivatie naar vacatures@heuvelman.nl.

Liever eerst nog wat meer informatie? Bel gerust naar Teamleider P&O, Margo Bloemsma (088 – 0274 961). Of stuur een mail naar vacatures@heuvelman.nl. Wij zullen zo snel mogelijk je vraag beantwoorden!

Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en kan juridische consequenties hebben.

s