Audiovisueel Schakel Technicus

Ben jij creatief in het schakelen van video signalen. Houd jij je hoofd koel op de intercom. Vind jij het uitdagend om elke dag de wensen van de klant om te zetten naar een strakke (online) productie. Werken in dit vak doe je met passie en vol energie. Ben jij een aanwinst voor ons team? Dan komen we graag met jou in contact.

Op onze website zijn diverse voorbeelden te vinden van mooie, aansprekende projecten. Bekijk deze om een goed beeld te krijgen van jouw toekomstige organisatie en functie!

Wij hebben op ons hoofdkantoor in IJsselstein eigen professionele studio’s. Onze studio’s zijn voorzien van alle audiovisuele faciliteiten om voor onze klanten ook oplossingen te bieden op het gebied van online events.

Deze vacature kan parttime worden ingevuld op de manier zoals jij wilt. Wij vragen een dienstverband vanaf 16 uur per week.

Audiovisueel Schakel Technicus

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Interesse?

Stuur je sollicitatie naar vacatures@heuvelman.nl of vul het contactformulier hiernaast in.

Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Simone Huberts (088 02 74 927) Manager P&O. Of stuur een whatsapp bericht naar 06-5354 7537 en er wordt z.s.m. contact met jou opgenomen.

s