Ben jij hét aanspreekpunt voor technische vraagstukken? Loop jij een tandje harder voor jouw klanten? Dan is dit dé vacature voor jou!

Je bent werkzaam bij een corporate klant in Den Haag en daardoor ook het aanspreekpunt voor de medewerkers en de opdrachtgever ten aanzien van AV gerelateerde zaken.

Jij zorgt ervoor dat zij met succes met onze AV apparatuur kunnen werken.

Wat ga je doen?

Je bent gedetacheerd bij een klant in Den Haag. Hierbij ben je onderdeel van het Facility Management Team van deze locatie. Je bent tijdens kantoortijden verantwoordelijk voor het opstarten, oplossen van storingen en het verrichten van preventief onderhoud van de audiovisuele apparatuur.

Over Heuvelman

Heuvelman is als audiovisueel bedrijf al meer dan 50 jaar een toonaangevende speler in de audiovisuele branche. Wij realiseren innovatieve en betrouwbare audiovisuele totaaloplossingen om zo de successen van onze klanten te kunnen realiseren. Zo zetten wij, al vijftig jaar, communicatie kracht bij.

Vacature Audio Visueel Technicus Detachering

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kom jij onze organisatie versterken?

Spreekt de beschreven uitdaging en organisatie jou aan? Reageer dan via de sollicitatieknop of stuur je sollicitatie door middel van je CV en motivatie naar vacatures@heuvelman.nl.

Liever eerst nog wat meer informatie? Bel gerust naar Teamleider Technici Verhuur Jordi Lezeman,
(088 - 0274 936) of Teamleider P&O, Margo Bloemsma (088 – 0274 961). Of stuur een mail naar vacatures@heuvelman.nl. Wij zullen zo snel mogelijk je vraag beantwoorden!

Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en kan juridische consequenties hebben.

s