Wij zoeken een Administratief/ Servicedesk Medewerker!

De ideale kandidaat combineert administratieve vaardigheden met een klantgerichte aanpak om een ​​efficiënte en effectieve service te leveren aan klanten.

Wat ga je doen?

Als Administratief/ Servicedesk Medewerker speel je een cruciale rol in het ondersteunen van operationele activiteiten en het leveren van hoogwaardige service aan klanten. Je bent verantwoordelijk voor het efficiënt beheren van administratieve taken en het waarborgen van nauwkeurigheid en consistentie in documentatie en communicatie. Daarnaast fungeer je als eerste aanspreekpunt voor klantvragen en -verzoeken met betrekking tot service.

Over Heuvelman

Heuvelman is als audiovisueel bedrijf al meer dan 50 jaar een toonaangevende speler in de audiovisuele branche. Wij realiseren tijdelijke (verhuur) en permanente (verkoop) audiovisuele totaaloplossingen om zo de successen van onze klanten te kunnen realiseren.

Kijk vooral ook even op deze site bij de cases en ontdek welke mooie projecten we doen bij onze klanten!

Verklaring omtrent gedrag (VOG)

Goed om te weten: Voor deze functie is het verkrijgen van een Verklaring omtrent gedrag (VOG) vereist.

Vacature Administratief Medewerker

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.

Kom jij onze organisatie versterken?

Spreekt de beschreven uitdaging en organisatie jou aan? Reageer dan via de sollicitatieknop of stuur je sollicitatie door middel van je CV en motivatie naar vacatures@heuvelman.nl.

Liever eerst nog wat meer informatie? Bel gerust naar onze Teamleider P&O, Margo Bloemsma (088 – 0274 961), of stuur een mail naar vacatures@heuvelman.nl. Wij zullen zo snel mogelijk je vraag beantwoorden!

Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en kan juridische consequenties hebben.

s