Hallo, wij zijn

Verhuur technici

Deze collega’s zijn essentieel in de uitvoering bij evenementen. Naast allround technici zijn er veel technici met specialismen zoals cameraman, schakeltechnicus, geluidstechnicus, streamingspecialist en meer.

Heuvelman biedt de kans om beter te worden in mijn vak en zo blijf ik ontwikkelen.

Heuvelman -

Functie: verhuur technici

Onze verantwoordelijkheid omvat het faciliteren van de verhuur van audiovisuele apparatuur aan klanten voor tijdelijke evenementen zoals conferenties, presentaties, jaarvergaderingen (AVA), shows, beurzen en andere bijeenkomsten. We vervullen een cruciale rol in de uitvoering van evenementen zodat dat klanten de juiste apparatuur krijgen, dat deze correct wordt opgebouwd en dat deze tijdens het evenement naar verwachting functioneert zodat de doelstellingen van de klant worden behaald.

Meer over ons

Opbouw

De opzet van elk evenement is uniek en het is van cruciaal belang om de juiste apparatuur te selecteren en in te zetten. Het is altijd een uitdaging om een lege zaal om te toveren tot een evenementlocatie!

Tijdens het evenement

Tijdens een evenement is een vlekkeloze uitvoering van groot belang. Denk aan het starten van video's, welke lampen sprekers moeten volgen en het automatisch activeren van microfoons wanneer iemand spreekt. Het is cruciaal dat iedereen duidelijk begrijpt wat hun taken zijn.

Afbouw

Na afloop van een evenement zorgen wij ervoor dat de ruimte zo snel mogelijk weer in de oorspronkelijke staat wordt gebracht, met hulp van een volledig team. Alle apparatuur wordt zorgvuldig in kisten opgeborgen die later op de dag terugkeren naar ons magazijn.