Hallo, wij zijn

Marketing

Wij zorgen voor de relevante communicatie op onze website, social media kanalen en we zorgen ervoor dat onze collega’s de juiste tools hebben om de strategie van Heuvelman uit te dragen en om onze producten en diensten te verkopen.

Marketing is geen doel op zich maar een middel om de diensten en oplossingen van Heuvelman te promoten met behulp van diverse strategieën en activiteiten.

Heuvelman -

Functie: marketing

Onze marketing afdeling wordt gevormd door enthousiaste en creatieve collega’s die vanuit de bedrijfsstrategie plannen en middelen inzetten om de doelgroepen van Heuvelman te bereiken met de juiste communicatie, op het juiste moment.

Meer over ons

Samenwerking

De samenwerking tussen onze marketingafdeling en de collega's van de Content Design afdeling leidt tot creatieve uitvoering van ideeën. De combinatie van marketing en Content Design resulteert in effectieve en prachtige communicatie.

Trends

Marketing moet voortdurend inspelen op markttrends. De markt ondergaat voortdurende veranderingen, die aanpassingen vereisen in zowel de ontwikkeling als de uitvoering van onze communicatie- en strategieplannen, zowel online als offline. Het herkennen van trends en direct hierop inspelen, draagt bij aan het succes van Heuvelman, zowel bij onze klanten, als intern bij ons personeel.

Veelzijdig

Onze marketingafdeling is een creatief, commercieel en veelzijdig team dat altijd een oplossing vindt voor het beste resultaat!