MVO

Werken aan de wereld van morgen

Als moderne onderneming ziet Heuvelman Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen als essentieel onderdeel van haar bedrijfsvoering. Het is onze ambitie om een effect te hebben op de wereld van morgen. Enerzijds door onze klanten middels innovaties en de nieuwste, audiovisuele technieken succesvol te maken. Anderzijds door onze verantwoording te pakken naar de maatschappij en het milieu.

Duurzame ontwikkeling binnen Heuvelman

Heuvelman ziet ondernemen als meer dan alleen het maken van winst. Goed ondernemerschap draagt ook bij aan een betere maatschappij waarin de factoren mens en milieu net zo centraal staan als het maken van winst. Een goede balans tussen deze drie factoren is een belangrijk kenmerk van goed ondernemerschap. Enkele voorbeelden van duurzame ontwikkeling binnen Heuvelman zijn onze ruim 500 zonnepanelen, het uitbreiden en vervangen van ons wagenpark door zuinigere en elektrische auto’s en de trainingen welke wij beschikbaar stellen voor ons personeel waardoor zij een groei in hun kennis en vaardigheden kunnen realiseren.

Social return

Social return houdt in dat er werkgelegenheid beschikbaar wordt gesteld voor groepen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze doelgroep kan op deze manier participeren naar vermogen en zo ontstaat er extra productiviteit die anders onbenut zou blijven. Heuvelman vindt haar taak hierin belangrijk en gunt iedereen de mogelijkheid werkervaring op te doen. Niet alleen kan deze doelgroep iets leren van Heuvelman, maar Heuvelman staat volledig open voor het leren van onze medewerkers. Zo maken wij elkaar sterker.

Goede doelen

In het kader van de sociale aspecten heeft onze organisatie uit een groot aantal goede doelen een selectie gemaakt waar wij graag ons steentje aan bijdragen. De keuze is gevallen op organisaties die goed passen bij onze bedrijfsfilosofie. Heuvelman heeft in dit kader een samenwerking met Richard Krajicek Foundation en Enactus. In dit partnerschap is Heuvelman verantwoordelijk voor de audiovisuele ondersteuning van de evenementen die door deze organisaties worden georganiseerd.

Heuvelman ervoor gekozen om haar maatschappelijke beleid te laten toetsen door een onafhankelijke, externe partij: EcoVadis. Wanneer een bedrijf door EcoVadis erkend wordt, toont het daarmee aan dat ze de activiteiten waarvan zij melding doet ook daadwerkelijk uitvoert.

Technologie overbrugt afstanden

In de visie van Heuvelman gaan gebruikers van audiovisuele oplossingen zich de komende jaren steeds meer richten op collaboration; voorzieningen die er voor zorgen dat deelnemers plaats onafhankelijk kunnen samenwerken. Nieuwe technologieën maken het mogelijk om op afstand informatie te delen en samen te bewerken, waardoor samenwerken eenvoudiger wordt en reizen tot het verleden gaat behoren.

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De innovatieve partner van totaalconcepten