MVO

Werken aan de wereld van morgen

Als moderne onderneming ziet Heuvelman Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen als essentieel onderdeel van haar bedrijfsvoering. Het is onze ambitie om het verschil te maken in de wereld van vandaag, voor de wereld van morgen.

Enerzijds door onze klanten middels innovatieve en de nieuwste audiovisuele technieken succesvol te laten zijn en anderzijds door onze verantwoording te nemen naar onze maatschappij en ons milieu.

Duurzame ontwikkeling binnen Heuvelman

  • Ruim 750 zonnepanelen op het dak van ons bedrijf
  • Gebruik van LED verlichting in ons bedrijfspand
  • De mogelijkheid voor ons personeel thuis te werken
  • Het uitbreiden en vervangen van ons wagenpark door elektrische auto’s
  • De mogelijkheid om bij ons parttime te werken en trainingen te volgen
  • Trainingen welke wij voor ons personeel beschikbaar stellen, waardoor zij een groei in kennis en vaardigheden kunnen realiseren

Social return

Social return houdt in dat er werkgelegenheid beschikbaar wordt gesteld voor groepen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze doelgroep kan op deze manier, naar vermogen, participeren binnen ons bedrijf. Niet alleen kan deze doelgroep iets leren bij en van Heuvelman, maar Heuvelman staat volledig open voor het leren van onze medewerkers. Zo maken wij elkaar sterker.

Goede doelen

Heuvelman heeft uit een groot aantal goede doelen een selectie gemaakt waar wij graag ons steentje aan bijdragen. Wij kiezen hierbij voor organisaties die goed passen bij onze bedrijfsfilosofie. Heuvelman heeft in dit kader een samenwerking met Richard Krajicek Foundation en Enactus. In dit partnerschap is Heuvelman verantwoordelijk voor de audiovisuele ondersteuning van de evenementen die door deze organisaties worden georganiseerd.

Heuvelman ervoor gekozen om haar maatschappelijke beleid te laten toetsen door een onafhankelijke, externe partij: EcoVadis. Wanneer een bedrijf door EcoVadis erkend wordt, toont het daarmee aan dat ze de activiteiten waarvan zij melding doet ook daadwerkelijk uitvoert.

Technologie overbrugt afstanden

In de visie van Heuvelman gaan gebruikers van audiovisuele oplossingen zich de komende jaren steeds meer richten op collaboration; voorzieningen die er voor zorgen dat deelnemers plaats onafhankelijk kunnen samenwerken. Nieuwe technologieën maken het mogelijk om op afstand informatie te delen en samen te bewerken, waardoor samenwerken eenvoudiger wordt en reizen tot het verleden gaat behoren.

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

De innovatieve partner van totaalconcepten