Kwaliteit

Heuvelman streeft continu naar de optimale kwaliteit van haar dienstverlening. Ons voortdurende nastreven van excellentie maakt dat onze partners ons waarderen met een 8,5. Dagelijks staan wij klaar met een team van professionals om aan het succes van onze partners te werken en communicatie kracht bij te zetten.

Om onze excellente dienstverlening te realiseren hebben wij besloten een branchevereniging op te richten en diverse certificeringen te behalen.

Vereniging System Integrators (VSI)

De VSI is een branchevereniging van audiovisuele installateurs. Alle leden voldoen aan eisen op het gebied van onafhankelijkheid, continuïteit en deskundigheid. Wij zijn niet alleen aangesloten bij deze branchevereniging, maar hebben deze mede-opgericht om zo deskundigheid in onze branche te kunnen garanderen.

VCA gecertificeerd

VCA is een veelzijdig en onafhankelijk bureau welke dienstverlenende bedrijven objectief en structureel toetsen op eisen omtrent veiligheid, gezondheid en milieu. Heuvelman voldoet volledig aan de eisen die gesteld worden door het VCA.

ISO 9001

Sinds 2016 is Heuvelman in het bezit van het ISO 9001 certificaat. Dit is een internationale norm welke eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie. Hierin staat het verhogen van de klanttevredenheid centraal.

ISO 14001

Niet alleen is Heuvelman ISO 9001 gecertificeerd sinds 2016, maar ook ISO 14001. Dit certificaat bevestigt dat onze organisatie waarde hecht aan het milieu en de impact daarop meet en verkleint.

NEN 3140 standaard

Onderhoud aan de AV apparatuur wordt binnen Heuvelman uitgevoerd conform de NEN 3140 standaard. Dit is de Nederlandse norm voor veilige bedrijfsvoering van werkzaamheden met elektrische apparatuur. Dit betekent dat ook alle preventieve, correctieve en periodieke keuringen op AV apparatuur, uitgevoerd door onze service professionals, worden uitgevoerd conform de geldende NEN-normering.

Aanvulling hierop is onze NEN 2654 certificering. Zo bent u ervan verzekerd dat uw ontruimingsinstallatie aan de scherpste eisen voldoet.

VOG-verklaring en gastvrijheidstraining

Al onze medewerkers beschikken over een Verklaring Omtrent Gedrag. Zij zijn zich bewust van hun geheimhoudingsplicht en spreken zowel de Nederlandse als de Engelse taal. Ons technisch personeel krijgt jaarlijks een gastvrijheidstraining zodat zij ultiem zijn voorbereid op hun taak. Zo maken wij graag het verschil en zijn wij u uitstekend van dienst.

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

De innovatieve partner van totaalconcepten