Kwaliteit

Heuvelman streeft continu naar de optimale kwaliteit van haar dienstverlening. Ons voortdurende nastreven van excellentie maakt dat onze partners ons waarderen met een 8,5. Dagelijks staan wij klaar met een team van professionals om aan het succes van onze partners te werken en communicatie kracht bij te zetten.

Om onze excellente dienstverlening te realiseren hebben wij besloten een branchevereniging op te richten en diverse certificeringen te behalen.

Vereniging System Integrators (VSI)

De VSI is een branchevereniging van audiovisuele installateurs. Alle leden voldoen aan eisen op het gebied van onafhankelijkheid, continuïteit en deskundigheid. Wij zijn niet alleen aangesloten bij deze branchevereniging, maar hebben deze mede-opgericht om zo deskundigheid in onze branche te kunnen garanderen.

VCA gecertificeerd

VCA is een veelzijdig en onafhankelijk bureau welke dienstverlenende bedrijven objectief en structureel toetsen op eisen omtrent veiligheid, gezondheid en milieu. Heuvelman voldoet volledig aan de eisen die gesteld worden door het VCA.

ISO 9001

Sinds 2016 is Heuvelman in het bezit van het ISO 9001 certificaat. Dit is een internationale norm welke eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie. Hierin staat het verhogen van de klanttevredenheid centraal.

ISO 27001

ISO 27001 is een wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. Met de certificering voor deze ISO-norm laat Heuvelman Sound & Vision zien dat het voldoet aan alle internationale normen voor informatiebeveiliging en biedt het klanten van Heuvelman de geruststelling dat hun gegevens in veilige handen zijn bij zowel het realiseren van vaste audiovisuele installaties als bij verhuurproducties.

ISO 14001

Niet alleen is Heuvelman ISO 9001 gecertificeerd sinds 2016, maar ook ISO 14001. Dit certificaat bevestigt dat onze organisatie waarde hecht aan het milieu en de impact daarop meet en verkleint.

VOG-verklaring en gastvrijheidstraining

Al onze medewerkers beschikken over een Verklaring Omtrent Gedrag. Zij zijn zich bewust van hun geheimhoudingsplicht en spreken zowel de Nederlandse als de Engelse taal. Ons technisch personeel krijgt jaarlijks een gastvrijheidstraining zodat zij ultiem zijn voorbereid op hun taak. Zo maken wij graag het verschil en zijn wij u uitstekend van dienst.

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

De innovatieve partner van totaalconcepten