Eventstreaming

Stream uw evenement live op het internet

Wilt u uw persconferentie, presentatie, meeting of evenement rechtstreeks uitzenden via het internet? Maak dan gebruik van live-streaming. In een, eventueel beveiligde, omgeving kan Heuvelman uw boodschap uitzenden naar een door u geselecteerde doelgroep.

Totaalproductie - Heuvelman

Volledige voorzieningen

Wanneer u besluit uw evenement live te streamen, zal Heuvelman de volledige organisatie hiervan op zich nemen. Heuvelman verzorgt alle faciliteiten die hiervoor nodig zijn. Van camera’s met deskundige cameramensen tot regie en van streaming server tot de online omgeving waar de stream uitgezonden wordt. De stream kan via diverse kanalen naar buiten worden gebracht. U kunt kiezen voor de mogelijkheid de stream via een apart opgezette website uit te brengen of op uw eigen website. Tevens is het mogelijk uit te zenden via de diverse social media kanalen, zoals YouTube en Facebook.

Eventstreaming - Heuvelman

Uitzendmogelijkheden

De video welke uitgezonden wordt zal bekeken kunnen worden op ieder type smartphone, tablet of desktop. Wij hebben reeds vele jaren ervaring met livestreaming en hebben dit mogen verzorgen voor onder andere het VNG Jaarcongres, Unite Copenhagen en het transport van de Boeing 747 voor Corendon.

Uw uitzending is rechtstreeks te volgen via het internet, maar het is ook mogelijk de uitzending na afloop te bekijken. Zo kan men 24 uur per dag, 7 dagen per week uw video bekijken en vergroot u hiermee uw bereik. Voorafgaand aan uw uitzending komen wij langs om alles tot in de kleinste details af te stemmen voor het optimale resultaat.

Vergroot het bereik van uw evenement

Breidt het bereik van uw event uit met een livestream. Op die manier maakt u uw evenement toegankelijk voor een breder publiek en benadert u nieuwe doelgroepen.

Met een livestream stelt u uw evenement niet alleen beschikbaar voor het fysiek aanwezige publiek, maar ook voor geïnteresseerden online. Zo vergroot u de impact van uw evenement.

Bekijk alle oplossingen

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

De innovatieve partner van totaalconcepten

VSI - Heuvelman VCA - Heuvelman ISO - Heuvelman ISO14001 - Heuvelman NEN3140 - Heuvelman VOG - Heuvelman

Cases

Partners die wij hebben mogen ondersteunen

Heuvelman - Corendon Livestream

Corendon Livestream

Heuvelman - Pieter van den Hoogenband zwembad

Pieter van den Hoogenband zwembad

Heuvelman - Smurfit Kappa Innovation Event

Smurfit Kappa Innovation Event

Heuvelman - VNG Jaarcongres

VNG Jaarcongres

Heuvelman - Villa Jongerius

Villa Jongerius

Heuvelman - Microsoft Amsterdam

Microsoft Amsterdam

Heuvelman - Samsung Experience Store

Samsung Experience Store

Heuvelman - Focus Filmtheater

Focus Filmtheater

Heuvelman - Gemeente Gooise Meren

Gemeente Gooise Meren

Heuvelman - Hogeschool Utrecht

Hogeschool Utrecht