Digital Signage

Informeer, inspireer en verwelkom uw doelgroep

Met Digital Signage, ofwel Narrowcasting, communiceert u via schermen met uw doelgroep. Denk hierbij aan het tonen van presentaties, foto’s, video’s en informatie zoals live widgets met actueel nieuws, weer en verkeer. Maar ook social media en live streams behoren tot de mogelijkheden.

Met de uitgebreide Solutions Portal van Heuvelman (HMSL) bieden wij maatwerk voor bedrijven in elke omgeving. Het opmaken en bijwerken van templates en plannen van content kan vanaf elke locatie en op elk gewenst moment. De portal is compatibel met een groot aantal weergavetypen, browsers en apparaten waarmee u verzekerd bent van hoge kwaliteit content.

Door de complexiteit van ontwerpen, beheren en programmeren van content terug te brengen tot een basisroutine, is het eenvoudig om uw Digital Signage in te zetten. De Heuvelman Solutions Portal heeft een intuïtief gebruikersmenu en uitgebreide opties voor content- en afspeellijstbeheer. In de gedetailleerde bibliotheek vindt u de ontwerp tools voor het opmaken van content in een eenvoudig te navigeren interface. Met de scheduler stelt u snel afspeellijsten samen via het drag-and-drop-menu. Deze handige voordelen verminderen uiteindelijk de totale tijd en kosten voor contentbeheer.

Heuvelman - Digital Signage

Interne communicatie

Interne communicatie is cruciaal. Het is daarom belangrijk om uw nieuws actief onder de aandacht te brengen. Met Digital Signage kunt u op een proactieve manier uw bezoekers en medewerkers bereiken. De Heuvelman Solutions Portal brengt Business Content tot leven door een intuïtieve en gebruiksvriendelijke werkomgeving. Creëer verschillende soorten relevante berichten uit verschillende bronnen om realtime content weer te geven.

Informeer medewerkers gemakkelijk over de economische, financiële, en sociale doelstellingen, bijzondere ontwikkelingen, product introducties, bedrijfsuitjes en verjaardagen. Ook kan gedacht worden aan het informeren van medewerkers over evenementen, acties, werkroosters, veiligheidsvoorschriften en aandachtspunten.

Bezoekers kunt u verwelkomen en verwijzen met een persoonlijke boodschap en u kunt informatie geven over de activiteiten, kernwaarden en doelstellingen van uw bedrijf. Daarnaast verhoogt u de bezoekers ervaring en veraangenaamt u de wachttijd door het tonen van live feeds met het laatste nieuws, de weersverwachting en verkeersinformatie.

Wayfinding

Digital Signage wordt veel ingezet voor bewegwijzering en zaalverwijzing. Het zorgt voor een professionele, moderne uitstraling en verhoogt de bezoekerservaring en het serviceniveau.

Heuvelman werkt al jaren voor diverse musea, vergader- en congreslocaties, hotels en sportaccommodaties. Daarnaast is de Solutions Portal een product dat in eigen beheer is ontwikkeld waardoor Heuvelman in staat is om de praktijkervaring direct te verwerken in onze oplossingen en wij volledig maatwerk kunnen leveren. Naast standaard bewegwijzering adviseren wij u graag over de meest geavanceerde op maat weergaves die zeer gerichte, tijdelijke en op specifieke plekken aangepaste content kunnen tonen.

Digital Signage - Heuvelman

Digital Advertising

De klantbeleving wordt steeds belangrijker. Door een unieke klantervaring te bieden kunt u zich onderscheiden en de consument verleiden om de aankoop bij u te doen. Digital Signage heeft een hoge attentiewaarde, heeft stopping power en werkt conversie verhogend. Daarom worden steeds vaker posterborden, banners en reclamedrukwerk vervangen door digitale oplossingen. Met Digital Signage bespaart u in printkosten en bent u vele malen flexibeler. Het is het mogelijk om verschillende reclameboodschappen beurtelings te tonen en aan te passen aan het tijdstip van de dag en aan de actualiteit.

Typische toepassingen voor Digital Signage in bijvoorbeeld hotels zijn schermen in de entree of bij de koffieautomaat om klanten te informeren over de mogelijkheden van het ontbijt, was-/strijkservice, WiFi toegang, ticketverkoop voor theater, pretpark of evenement, uitchecken en loyalty programma’s.

Multi platform

Voor een perfecte omnichannel of multiplatform ervaring kunt u Digital Signage heel goed combineren met uw andere systemen. Denk hierbij aan zaalreserveringssystemen, werkplekbeheer, voorraadbeheersystemen, etc. Uw displays krijgen hiermee diverse functies.

Bekijk alle oplossingen

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De innovatieve partner van totaalconcepten

VSI - Heuvelman VCA - Heuvelman ISO - Heuvelman ISO14001 - Heuvelman NEN3140 - Heuvelman VOG - Heuvelman

Cases

Partners die wij hebben mogen ondersteunen

Heuvelman - Bessensap

Bessensap

Heuvelman - blowUP media en Klépierre

blowUP media en Klépierre

Heuvelman - MOTIV

MOTIV

Heuvelman - KPN

KPN

Heuvelman - Gemeente Eindhoven

Gemeente Eindhoven

Heuvelman - VVD

VVD

Heuvelman - Corendon Livestream

Corendon Livestream

Heuvelman - Hilton Haringparty

Hilton Haringparty

Heuvelman - Unity

Unity

Heuvelman - Pieter van den Hoogenband zwembad

Pieter van den Hoogenband zwembad