Heuvelman / 9 juni 2023 / Nieuws

VNG Connect partner Heuvelman

3-jarig partnerschap overeenkomst met VNG Connect

Heuvelman -

Heuvelman is trots zich partner te mogen noemen van VNG Connect! Woensdag 24 mei is dit met een officieel tekenmoment, onder het genot van champagne, vastgelegd en gevierd.

Over het partnerschap

Op het VNG Jaarcongres worden alle gemeentebestuurders door VNG uitgenodigd voor een tweedaags inspiratievol congres. De algemene ledenvergadering vindt ook tijdens het VNG Jaarcongres plaats. Heuvelman ondersteunt al vele jaren het VNG Jaarcongres en de samenwerking gaat verder dan alleen het verzorgen van de audiovisuele ondersteuning gedurende het congres. Onze samenwerking is erop gericht om ons samen te blijven ontwikkelen en te innoveren omtrent de organisatie van onze congressen en evenementen. Jaarlijks nodigt Heuvelman de medewerkers van VNG Connect uit in de Heuvelman Experienceroom in IJsselstein voor kennissessies. Deze sessies zorgen ervoor dat de collega's van VNG Connect altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen in ons audiovisuele vakgebied. Bovendien is Heuvelman aanwezig op de jaarcongressen met een eigen beursstand, waar we vertegenwoordigers van gemeentes te woord kunnen staan en ze helpen alsmede vragen beantwoorden met betrekking tot audiovisuele (AV) zaken.

Heuvelman -

Audiovisuele- en content ondersteuning

Het VNG Jaarcongres is een indrukwekkend evenement dat jaarlijks plaatsvindt en dit jaar belooft het weer groots te worden aangepakt. De congreslocatie, Martiniplaza in Groningen, wordt volledig getransformeerd tot een unieke bezoekerservaring. Op 13 en 14 juni vormt Groningen het decor waar bestuurders vanuit het hele land samenkomen om elkaar te ontmoeten. Het evenement biedt een platform voor het delen van ideeën en het nemen van belangrijke stappen voorwaarts in de gemeentelijke sector.
Dit jaar zal Heuvelman zorgen voor spectaculaire ondersteuning op het gebied van beeld en geluid. Ondersteund door onze audiovisuele expertises en technische mogelijkheden zal onze afdeling Content & Design een indrukwekkende bijdrage leveren aan het jaarcongres. Of het nu gaat om presentaties, visuele effecten of andere vormen van content, Heuvelman staat garant voor een spectaculaire en professionele ondersteuning. Wij zullen ervoor zorgen dat de boodschap van de sprekers en de ondersteunende, visuele presentaties op een krachtige en meeslepende manier worden overgebracht naar het publiek, waardoor het congres een onvergetelijke ervaring wordt.

Heuvelman -

Jubileum

Onze collega Diederick Kroes, commercieel manager, heeft de verantwoordelijkheid gedragen voor de allereerste jaarcongressen van VNG die door Heuvelman werden geproduceerd. In 2024 viert Heuvelman alweer het 10-jarig jubileum als producent van het VNG Jaarcongres en inmiddels is de leiding overgedragen aan Remco Schouten en Danny Tabben (productiemanagers). Zij dragen zorg voor elk aspect van het congres. Niet alleen wordt gezorgd voor de audiovisuele ondersteuning, maar ook de gehele productie is in handen van Heuvelman, inclusief zaken zoals stoelen / tribunes, de beursstands, toiletvoorzieningen, enzovoort.

Natuurlijk laten we het 10-jarig jubileum niet ongemerkt voorbijgaan. Houd daarom onze sociale media kanalen goed in de gaten voor updates en nieuws!

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

De innovatieve partner van totaalconcepten

De vertrouwde partner van