Heuvelman / 6 februari 2023 / Nieuws

Vakantiebeurs

Heuvelman -

Afgelopen 12 tot en met 15 januari 2023 was het na jaren weer zo ver!

Wegdromen in de sferen van je volgende vakantie, genieten van de veelheid aan mogelijke bestemmingen en alvast kunnen ervaren hoe je vakantie-eten straks gaat smaken; de Vakantiebeurs was voor velen weer de ideale voorpret en de plek waar je inspiratie kon opdoen voor een volgende reis.

We waren er bij vorige week om deze bijzondere beurs op audiovisueel gebied te ondersteunen.

Foto: Michiel Ton

Heuvelman -

Jaarbeurs en Heuvelman

Heuvelman levert al vanaf 1 januari 2009 (!) alle audiovisuele toepassingen op beurzen, evenementen en congressen die plaatsvinden in het Beatrixgebouw en Mediaplaza.
Veel ruimtes zijn voorzien van een kwalitatief zeer goede technische uitrusting zoals beeldprojectoren, projectieschermen, videobeeldschermen, podia, verlichting, geluidsinstallaties voor spraakondersteuning en grote evenementen. Daarnaast is er ook digital signage aanwezig (wayfinding) om de bezoekers optimaal te kunnen informeren als ze te gast zijn bij Jaarbeurs.

Naast de vast gemonteerde voorzieningen is ook de tijdelijke inzet van audiovisuele systemen door de afdeling verhuur een belangrijk onderdeel van de verantwoordelijkheid van Heuvelman bij Jaarbeurs. Bijna alle evenementen en beurzen worden uitgevoerd met audiovisuele apparatuur en ondersteuning van onze Heuvelman collega’s.

Meer weten over onze samenwerking met Jaarbeurs? Lees hier verder

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

De innovatieve partner van totaalconcepten

De vertrouwde partner van