Heuvelman / 21 december 2022 / Nieuws

Topsport Amsterdam sportgala

Award uitreiking

Heuvelman -

Maandag 19 december 2022 mochten wij het Amsterdamse sportjaar van 2022 feestelijk afsluiten in het Leonardo Royal Hotel Amsterdam met het eren van de Amsterdamse topsporters.

Huldiging Amsterdamse Kampioenen

De gemeente Amsterdam toonde haar waardering voor de prachtige prestaties die alle Amsterdamse topsporters in 2022 hebben behaald. Tijdens de feestelijke avond werden alle Nederlands Kampioenen en medaillewinnaars gehuldigd van de Olympische en Paralympische spelen, EYOF, WK’s, EK’s en daarmee vergelijkbare toernooienkampioenschappen van het hoogste niveau.

Uitreiking Amsterdamse Pluim

De Amsterdamse Pluim, dé prijs voor sportaanbieders in Amsterdam die zich speciaal onderscheiden met een sportaanbod voor mensen met een beperking.
Deze prijs werd gewonnen door Revasport.

Heuvelman -

Paulien van Deutekom Award

Sinds 2019 reikt Topsport Amsterdam de Paulien van Deutekom Award uit. De prijs staat voor persoonlijke groei zowel binnen als buiten het veld. Topsport Amsterdam heeft de Award in het leven geroepen ter herinnering aan Paulien van Deutekom, topschaatser en oud collega bij Topsport Amsterdam. Deze award ging naar Eva Voortman.

Wij waren met onze collega's van Heuvelman Sound & Vision verantwoordelijk voor de technische productie en kijken terug op een mooie sport avond!

Dank je wel Topsport Amsterdam en met name Frank Thewessem, Frank van Rooijen en AnneMarieke Gottmer voor jullie goede zorgen en uiteraard onze John Veerman als verantwoordelijke productiemanager samen met Flowburo.

Foto credits: Topsport Amsterdam en Dinand van der Wal

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

De innovatieve partner van totaalconcepten

De vertrouwde partner van