Heuvelman / 10 november 2023 / Nieuws

Staat van Leiderschap 2023

Heuvelman -

Hoe zorg je voor verbinding in een tijd van polarisatie?

De derde editie van De Staat van Leiderschap op 7 november 2023 draaide om het creëren van verbinding in tijden van polarisatie. Inspiratie voor hedendaagse leiders via gedeelde leiderschapstrends en -inzichten, waarbij cruciale leiderschapsvraagstukken aan bod kwamen.

De Staat van Leiderschap is een meerjarige samenwerking van trainingsinstituut de Baak en ondernemersvereniging VNO-NCW en werd uitgezonden vanuit het Theater Maitland op Landgoed de Horst in Driebergen.

Wij hebben zowel het evenement in de zaal als het streamingevenement audiovisueel ondersteund met apparatuur en deskundige bediening. In dit traject hebben we ook meegedacht over de aankleding van de studio setting en hebben onze collega’s van de afdeling Content en Design de content gecreëerd zoals pakkende animaties ter ondersteuning van de mini colleges.

Draadloze microfoons, extra luidsprekers en geavanceerde camera-oplossingen maakten het evenement toegankelijk voor publiek in de zaal en volgers via het Vimeo video platform.

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

De innovatieve partner van totaalconcepten

De vertrouwde partner van