Heuvelman / 10 mei 2023 / Nieuws

Provinciehuis Zuid-Holland

Onvergetelijke evenementen bij provinciehuis Zuid-Holland

Heuvelman -

Het provinciehuis van Zuid-Holland, een provincie met veel aangezichten en uiteenlopend natuurschoon, is een regelrechte eyecatcher. In september 2022 is het compleet vernieuwde pand feestelijk geopend in de evenementenhal van het provinciehuis.

Evenement in provinciehuis

In de evenementenhal van het provinciehuis springt meteen de Samsung LED-wall van 25 bij 4,5 meter in het oog. Deze videowall met een beeldresolutie van 9984 bij 1728 pixels wordt aangestuurd door een Watchout mediaserver systeem om alle verschillende media die op het scherm worden weergegeven, in te stellen en te beheren. Dit kan zijn video, stilstaande beelden, animaties, grafische afbeeldingen, live feeds en geluid.

Heuvelman -

De LED-wall is natuurlijk niet spectaculair genoeg zonder de juiste content! Onze collega’s van de afdeling Content & Design kunnen worden ingezet voor het selecteren en produceren van het juiste beeldmateriaal. Het is niet zomaar een video of foto wat je wilt laten zien, maar mooie content van uitstekende beeldkwaliteit en geluidskwaliteit, zodat bezoekers bij binnenkomst van een overweldigende audiovisuele ervaring kunnen genieten.

De LED-wall wordt ingezet bij alle evenementen die zich in de evenementenhal van het provinciehuis plaatsvinden. Onze collega’s van de afdeling verhuur zijn indien gewenst aanwezig bij deze evenementen voor technische ondersteuning. Zij zullen het personeel van het provinciehuis waar nodig assisteren met het gebruik van de audiovisuele middelen. Denk aan een cameraregistratie, afstellen van het geluid, het aanbrengen van verlichting en de aansturing hiervan.

Meer weten over onze AV passie en hoe wij u kunnen ontzorgen op het gebied van AV? Lees hier dan verder.

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

De innovatieve partner van totaalconcepten

De vertrouwde partner van