Heuvelman / 24 juni 2022 / Nieuws

Heuvelman Sound & Vision officieel partner La Vuelta Holanda!

Heuvelman -

La Vuelta, een van de grootste wielerwedstrijden ter wereld, komt op 19, 20 en 21 augustus 2022 naar Nederland. Met internationale toprenners, een ploegenpresentatie, een uitgebreid activatieprogramma en drie prachtige etappes wordt het een uniek event om mee te maken.
Tijdens La Vuelta Holanda koersen de renners door het Nederlandse landschap waarbij de renners maar liefst 34 Nederlandse gemeenten in Utrecht en Noord-Brabant doorkruisen.

Techniek van Heuvelman

Heuvelman Sound & Vision verzorgt voor La Vuelta Holanda diverse grote LED videoschermen in Utrecht, Den Bosch en Breda. De schermen worden uitgerust met audiospeakers voor het commentaar van de live televisie beelden. Daarnaast dragen we zorg voor de audiovisuele techniek tijdens start en finish en voor de ploegenpresentatie in Utrecht.

Heuvelman -

Programma

Donderdagavond 18 augustus trapt La Vuelta af met een ploegenpresentatie in de binnenstad van Utrecht.
Vrijdag 19 augustus fietsen de renners tijdens de eerste etappe door Utrecht. Ze starten én finishen bij de Jaarbeurs en komen onder andere door de binnenstad, Overvecht en Leidsche Rijn.

Zaterdag 20 augustus vindt de tweede etappe plaats. Die start in Den Bosch en loopt via de Utrechtse Heuvelrug naar de finishlijn op het Utrecht Science Park.
Zondag 21 augustus trekken de renners door het Brabantse landschap tijdens de etappe Breda-Breda.

Simone Richardson: “De schermen van Heuvelman dragen straks enorm bij aan de beleving van de wielerfans. Het levert de ultieme combinatie op: de wedstrijd van start tot finish volgen en een deel live beleven in de sfeer van start of finish.”

Bijzondere start

De start van La Vuelta in Utrecht is dit jaar éxtra bijzonder. Utrecht bestaat dit jaar namelijk precies 900 jaar!

Tijdens de eerste etappe in Utrecht koersen de renners in een ploegentijdrit door de straten van de Domstad. In totaal is de ploegentijdrit 23,7 kilometer lang.

De start van de tweede etappe vindt in het prachtige historische centrum van Den Bosch plaats. De koers zal na 183 km finishen op het Science Park in Utrecht.

Tijdens de laatste etappe op Nederlandse bodem staat het West Brabantse landschap in de schijnwerpers. De start vindt plaats in Breda. Er wordt onder andere gefietst door gemeenten die we gerust de bakermat van de Nederlandse wielersport mogen noemen: St. Willebrord, Alphen, Chaam en Hoogerheide. Na 194 kilometer legt het peloton de laatste meters in Nederland af om te finishen in Breda.

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

De innovatieve partner van totaalconcepten

De vertrouwde partner van