Heuvelman / 17 februari 2022 / Nieuws

Heuvelman Sound & Vision partner van de Krajicek Foundation

Heuvelman -

Wij zijn trots om te kunnen melden dat
Heuvelman Sound & Vision zich voor de komende drie jaar als partner aan de Krajicek Foundation heeft verbonden. Peter Bolland, Marco Smakman en Gerlinde van Raalte hebben de overeenkomst vandaag bekrachtigd op het kantoor van Heuvelman in IJsselstein.

Samenwerking Krajicek Foundation

Al vele jaren verzorgd Heuvelman op hoog niveau het beeld, licht en geluid van het Krajicek Foundation Gala. Tijdens dit jaarlijkse event in Huis ter Duin genieten gasten van een volledig verzorgde avond uit voor het goede doel, waarbij zij naast een mooie en gezellige avond ook extra geld ophalen voor de projecten en activiteiten van de Krajicek Foundation.

Met de bekrachtiging van het partnership zijn we overeengekomen dat Heuvelman ook voor de komende drie jaar de exclusieve leverancier is voor het beeld, licht en geluid van het gala.

Gerlinde van Raalte (directeur Krajicek Foundation): “Heuvelman levert ieder jaar weer topkwaliteit waardoor onze gasten optimaal kunnen genieten. Wij zijn blij dat we deze samenwerking ook de komende drie jaar weer voort zullen zetten.”

Over de Krajicek Foundation

Het doel van de Krajicek Foundation is om alle kinderen in Nederland gelijke kansen te bieden om dichtbij huis in een sociaal veilige omgeving te kunnen sporten en spelen. Dit jaar bestaat de stichting, die in 1997 werd opgericht door Richard Krajicek, 25 jaar. Inmiddels zijn er 126 Krajicek Playgrounds in 42 gemeenten waar meer dan 5.600 kinderen sporten en spelen onder begeleiding van ruim 100 sportleiders en 230 Krajicek Scholarshippers. Heuvelman verzorgt sinds 2013 het beeld, licht en geluid voor de Krajicek Foundation.

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

De innovatieve partner van totaalconcepten

De vertrouwde partner van