Heuvelman / 18 oktober 2022 / Nieuws

Werken én leren bij Heuvelman

Affiniteit met AV en techniek maar mis je net dat beetje ervaring?

Heuvelman is een toonaangevende vijfsterren aanbieder van professionele AV-ondersteuning. Zo realiseren we al meer dan 50 jaar aansprekende projecten voor het (internationale) bedrijfsleven, hotellerie, evenementenlocaties, overheid en onderwijs.
Wij geloven in de kracht van kwaliteit, innovatie, vertrouwen en betrouwbaarheid om succesvol te zijn op de AV-trajecten verhuur, verkoop, content creatie, service en ICT.

Trainen en opleiden

Ook geloven wij in het trainen en opleiden van ons eigen personeel!
Persoonlijke ontwikkeling is ontzettend belangrijk. Wij bieden onze technische medewerkers een intern opleidingsprogramma aan. Wij leiden ze op tot echte technische toppers! Deze opleiding helpt bij de doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf. Heuvelman stimuleert het intern doorgroeien voor iedereen.

Heuvelman als ideale werkgever

Bij Heuvelman werkt een grote groep enthousiaste collega’s met veel (praktische) kennis. De collega’s verzorgen zelf onze interne trainings- en opleidingstrajecten. Hierdoor brengen zij naast kennis en kunde, ook onze werkwijze over. Het opleidingstraject is dan ook geschikt voor zowel starters als voor ervaren collega’s.

Hoe is onze aanpak?

  • Jaarlijks bespreken we met elkaar wat jij in het komende jaar wilt bereiken.
  • Wij zorgen voor de planning, begeleiding en de gekozen trainingen.
  • Is dat voor jou een individuele training? Dan bieden wij jou dat aan.
  • Wij trainen onze collega’s door onze collega’s.
  • Wij brengen praktijk en theorie samen.


We hebben onze opleiders een paar vragen gesteld over het opleidingsprogramma van Heuvelman

Welke opleidingen heb je allemaal?

Voor alle technische functies bieden wij trainingen aan. Ben je net afgestudeerd aan het MBO, heb je werkervaring of ben je gewoon erg enthousiast en je komt bij ons werken? Dan zijn er een aantal fases die je kan doorlopen. De 1e fase is een training voor de functie Junior Technicus, de 2e fase is voor de functie AVL Technicus, de 3e fase is voor de functie Allround Technicus en de 4e fase is Specialist. Als je AVL technicus bent, dan kan je van jezelf zeggen dat je erg veel weet over veel verschillende systemen, een echte Allrounder dus!
Mocht je de titel Allround Technicus hebben behaald, maar je wilt toch nog graag verder leren? Dan kan je je nog specialiseren in een bepaalde richting. Denk aan LED Wall Technicus, Streaming Technicus, Audiosystem Technicus of Line-array Technicus.
Er is dus voldoende uitdaging te krijgen in het opleidingsprogramma bij Heuvelman!

Hoe ziet zo’n opleiding eruit?

Iedereen die mee doet aan een bepaalde training krijgt de theorie mee naar huis. Het is de bedoeling dat je dit thuis goed bestudeerd. Daarnaast wordt er in de H-cademy of onze studio in ons hoofdkantoor in IJsselstein een praktijkles gegeven. Met deze praktijkles wordt ook een deel van de theorie herhaald en er wordt gekeken naar de uitvoering en veiligheid. De trainer bekijkt of je voldoende kennis hebt om daarna mee te gaan op klus en het geleerde in de praktijk te brengen. Deze kennis wordt dan ook getest door een toets.
Je kan aan de slag!
De trainingen worden gegeven door jouw eigen collega’s uit het werkveld. Zij kunnen daarom heel praktijkgericht lesgeven. Ze nemen voorbeelden mee uit de praktijk waar je mee aan de slag kunt.
Onderschat ook de sociale vaardigheden niet. Een Technicus heeft contact met de klant en leert door het delen van praktijkervaringen hoe hier mee om te gaan. Hier wordt dan ook veel aandacht aan besteed in het programma.

Wanneer mag je mee doen?

Je kan mee doen aan de trainingen als je graag deel uit maakt van Team Heuvelman Verhuur of Verkoop en als je niet kan wachten om nieuwe AV-technieken te leren! Je bent enthousiast en nieuwsgierig.

Wat bieden wij jou aan?

Wij bieden een passend opleidingstraject aan voor jouw persoonlijke ontwikkeling, daarnaast zijn er altijd voldoende doorgroei mogelijkheden.
Bij het behalen van een training krijg je ook een passende beloning, wat terug te zien is in je maandelijkse salaris.

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

De innovatieve partner van totaalconcepten