Heuvelman / 23 maart 2022 / Nieuws

Heuvelman Sound & Vision partner van Topsport Amsterdam

Heuvelman -

Hoe kijken jullie naar het partnership met Topsport Amsterdam?

Heuvelman heeft een passie voor sport. Wij geven graag audiovisuele invulling aan sportevenementen. Wij zijn niet voor niets al jaren betrokken als AV partner tijdens het Topsportgala, waarbij de beste sporters van Amsterdam worden gehuldigd. Sport werkt als verbindende factor en wij zijn trots dat we ons audiovisuele steentje mogen bijdragen.

Heuvelman is blij dat we het partnership met Topsport Amsterdam hebben mogen verlengen. We kijken als Heuvelman erg uit naar de samenwerking en zullen evenementen met onze audiovisuele middelen, audiovisuele kennis en kunde en onze dienstverlening, optimaal ondersteunen.

Heuvelman -

Wat zijn de redenen voor het verlengen van het partnership?

Het partnership en de daaruit voortvloeiende samenwerking zorgt ervoor dat Heuvelman Topsport Amsterdam op audiovisueel gebied mag ondersteunen bij hun kerntaak: De sportieve ambities van sport en stad waar maken. De hoge kwaliteit van Heuvelman op audiovisueel gebied wordt op deze manier geëtaleerd binnen de sportwereld in Amsterdam en de rest van Nederland.

Wat zijn de verwachtingen van het partnership?

Door de evenementen van Topsport Amsterdam te mogen ondersteunen verwachten we dat we mooie en interessante projecten kunnen gaan doen binnen de Amsterdamse sportwereld. Voor Heuvelman zijn de opdrachtgevers en partners van Topsport Amsterdam een interessante doelgroep waarmee we in de toekomst graag (blijven) samenwerken.

Wij verheugen ons op de samenwerking met Topsport Amsterdam omdat het ons de kans biedt om de ambities van zowel Topsport Amsterdam, als de ambities van Heuvelman Sound & Vision, waar te maken…

Peter Bolland - Directeur Heuvelman Sound & Vision

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

De innovatieve partner van totaalconcepten

De vertrouwde partner van