Heuvelman / 22 september 2022 / Nieuws

Content Design | Narrowcasting

Interne communicatie

Heuvelman -

De afgelopen jaren zagen we bij onze klanten dat het gebruik van interactieve displays voornamelijk betrekking had op vergaderruimtes en kantoorruimtes. Tegenwoordig wordt digital signage, ook wel narrowcasting ingezet ter ondersteuning van de totale communicatie bij bedrijven.

Wij verzorgen de digital signage bij onze klanten. Maar zeker in deze tijd van corona en de studio's op ons hoofdkantoor waar dagelijks klanten worden ontvangen, vraagt het ook bij ons om een goede wayfinding en communicatie. Daarom zijn er door ons hele pand nieuwe moderne en geavanceerde narrowcasting schermen opgehangen. Op ieder kantoor hangt er een scherm en verder zijn er nu ook beeldschermen te vinden bij de trap bij binnenkomst, entree en in onze studio’s.

Door deze strategische plekken kunnen we onze gasten persoonlijk welkom heten en ze tevens op de hoogte brengen van de corona richtlijnen in onze studio. Tevens dient het voor onze wayfinding. Hiermee leiden we onze bezoekers in de juiste richting binnen ons pand.
Er kan per locatie, per tijdstip en per scherm bepaald worden welke informatie overgebracht wordt. De getoonde informatie is eenvoudig en op afstand te beheren zodat in deze tijd de content altijd snel up-to-date is. Dit doen wij met ons uitgebreide online Content Management Systeem: Heuvelman Solutions Portal (HMSL) .
En mogen we allemaal weer naar kantoor dan kunnen we nog beter onze collega’s op de hoogte brengen van mooie klantcases waar we trots op zijn, (belangrijke) mededelingen en nieuwsberichten.

Narrowcasting als social safety

Narrowcasting is ook in te zetten voor social safety binnen bedrijven. De uitdaging hierbij ligt in het integreren van de verschillende netwerkcomponenten in een oplossing die efficiënt en gemakkelijk te beheren zijn. Om die uitdaging aan te gaan werken wij samen met NDS. Samen met NDS verzorgen wij een PADS4 narrowcasting platform die gekoppeld wordt aan video analysecamera’s die de temperatuur van mensen ter plaatse kunnen volgen én afstanden kunnen meten tussen mensen. De informatie uit deze metingen kan worden omgezet in relevante en begrijpelijke communicatie en bewegwijzering binnen organisaties.

Bewegwijzering

Als de aanwezige camera’s een overtreding van de vooraf gedefinieerde regels signaleert, kan PADS4 waarschuwingsberichten weergeven op de schermen en de juiste stappen, die hierna zouden moeten plaatsen vinden, opvolgen. Denk hierbij aan het tonen van berichten dat het maximum aantal mensen in een ruimte is bereikt of aan het versturen van een bericht naar de meldkamer, zodat het personeel actie kan ondernemen. Daarnaast kan men bij drukbezochte omgevingen zoals evenementenlocaties beeldscherm communicatie inzetten om dynamische bewegwijzering op basis van het aantal mensen in een ruimte te tonen. Door alternatieve looproutes aan te bieden kan men onveilige situaties voorkomen.

Op zoek naar een juiste oplossing?

Bent u op zoek naar een complete narrowcasting oplossing neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek over de vele mogelijkheden.

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

De innovatieve partner van totaalconcepten