Heuvelman / 24 maart 2021 / Nieuws

Cases uitgelicht

VNG | Digitale ALV

Dit jaar vond de uitgestelde BALV (Buitengewone ALV) digitaal plaats in onze studio. Wij hebben één van onze studio's omgebouwd tot een mooie setting voor deze BALV.
Op de agenda stond onder andere de voorbereiding op de landelijke verkiezingen en kabinetsformatie.
De gehele streaming is uit handen genomen en met een 3 cameraregie vastgelegd. Tevens is op de widescreen VNG groot geprojecteerd.

Helaas werd het VNG Jaarcongres van 2020 in de regio Westfriesland afgelast vanwege de maatregelen rond de coronacrisis. Ook dit jaar is de organisatie van een fysiek congres nog niet mogelijk, vandaar dat is besloten om het Jaarcongres in Westfriesland door te schuiven naar juni 2022. Uiteraard kijken wij al uit naar dit moment.

Bent u ook op zoek naar een studio om uw ALV online te houden? Neem dan contact met ons op. Wij kijken samen met u naar de juiste setting, studio en invulling.

KNLTB | Digitale Congresweek

Dit jaar kwamen - van zondag 7 maart tot en met vrijdag 12 maart - bestuurders, overige vrijwilligers én leraren 'online' samen tijdens de KNLTB Digitale Congresweek. In deze unieke week stond de samenwerking tussen bestuur en leraren centraal.

Het online samenkomen werd mogelijk gemaakt door het neerzetten van twee op maat studio’s. Live vanuit studio Amstelveen werd doormiddel van een 4 cameraregie alles haarscherp vanuit verschillende hoeken gefilmd en bewerkt door ons AV-team.
Tevens is er een online platform opgemaakt in de huisstijl van de KNLTB.

De KNLTB kijkt terug op een geslaagde week en wij ook!

Bent u ook op zoek naar uw eigen (tijdelijke) studio? Bekijk alvast het impressie filmpje van de KNLTB en neem contact met ons op.

HKU | Talkshow

Voor de HKU is onze Experience Studio prachtig omgebouwd naar een gezellige ‘huiskamer’. De HKU - Hogeschool voor de Kunsten Utrecht - onderscheidt zich met hoger onderwijs in de kunsten en de media en is een drijvende kracht in opleidingen en innovatie voor de creatieve industrie.
Onlangs waren ze in onze studio aanwezig voor hun online evenement en dat vroeg natuurlijk om een inspirerende studio opstelling, speciaal op maat voor HKU.

Naast onze standaard studio opstelling richten wij onze studioruimtes ook in naar uw voorkeur of wensen. De opstelling zal dan aansluiten op uw doelgroep en het doel van uw bijeenkomst.

Wilt u verder praten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Capgemini | Online talkshow

Samen met Signify was Capgemini 4 maart weer aanwezig in onze studio voor een online talkshow. Met 2 sprekers is dit keer de kleine studio gebruikt en omgebouwd naar een talkshow setting - inclusief beeldschermen, microfoons en een afkijkmonitor. De streamserver samen met portal zijn in look & feel van de opdrachtgever opgemaakt. Door middel van een Q&A konden 200 bezoekers vragen stellen en direct worden beantwoord aan tafel of via de chatfunctie.

Bent u ook op zoek naar een studio? Neem dan contact met ons op. Wij kijken samen met u naar de juiste setting, studio en invulling.

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

De innovatieve partner van totaalconcepten