Heuvelman / 17 juli 2022 / Nieuws

Interview in AV & Stage | Nieuw kantoorpand AFAS

Heuvelman -

Het heeft even geduurd maar het resultaat mag er zijn! Het imposante nieuwbouwpand is dan nu eindelijk klaar. Het pand van ruim 62.000 m2 is niet alleen een kantoorpand, het is een Experience Center. Minder dan de helft van het pand is maar kantoor plek, de andere helft bestaat uit een demoruimte, theater, binnentuin, atrium, evenementenlocatie, etc.

AV & Stage blikt met genoemde betrokkenen, waaronder ook Heuvelman Sound & Vision, terug op de totstandkoming van dit bijzondere project.
Samen met Heuff Sound & Vision heeft Heuvelman de gehele audiovisuele inrichting op zich genomen. Het gehele pand is voorzien van de meest moderne techniek om de ultieme beleving te kunen bieden aan collega’s en bezoekers.

Heuvelman -

Daarnaast is het ook gemakkelijk te bedienen, zo kan ook een bezoeker of de wekelijkse collega van de huishoudelijke dienst alles gemakkelijk bedienen.

AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf met een focus op haar klanten en het inspireren van ondernemers en haar eigen werknemers. Het zeer passende motto van dit vooruitstrevende bedrijf is; ‘inspireert beter ondernemen’. Door de enorme groei die AFAS meemaakt, was er behoefte aan meer ruimte voor zowel werknemers als AFAS Experience Center: toplocatie door innovatie en beleving voor de klanten en bezoekers van het bedrijf. Hierin bood zich direct een unieke kans aan om een nieuw pand te bouwen letterlijk aan de overkant van de straat. De grond werd in 2010 al gekocht door de topman en doet nu dienst als kantoorruimte, maar biedt tevens een bijzondere ervaring aan iedereen die het pand bezoekt. Niet in de laatste plaats door de inzet van state of the art AV-technieken.

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

De innovatieve partner van totaalconcepten

De vertrouwde partner van