088 02 74 900

Hybride event organiseren

Wij bieden de totaaloplossing voor uw interactieve en hybride event

U wilt uw publiek online en in de zaal? Misschien ook internationaal? Dan kan de inzet van een online evenementen platform u helpen bij het behalen van uw doelstellingen.

Wij veranderen tijdens uw evenement passieve toeschouwers in actieve deelnemers. Dit doen wij door uw deelnemers een gebruiksvriendelijk platform te bieden, waarin zij een persoonlijk programma kunnen samenstellen en volgen. Er is daarbij volop ruimte om te netwerken en interactie.

Samen met u zorgen wij voor een hybride evenement met impact.

De vertrouwde partner van

Wat is een hybride evenement?

De combinatie tussen een off- en online evenement noemen we een hybride evenement. Fysiek publiek op een locatie en online publiek neemt op hetzelfde moment deel aan een evenement. Bij een hybride evenement is het zaak om de off- en online deelnemers op dezelfde manier deelgenoot te laten zijn van het evenement zonder dat ze bij elkaar in dezelfde ruimte zijn. De interactie is bij een hybride evenement veel groter dan bij een livestream.

Heuvelman biedt de totaaloplossing voor uw interactieve en hybride event.

Online publiek en publiek in een zaal of in zalen? Misschien ook internationaal? Dan kan de inzet van een online evenementenplatform u helpen bij het behalen van uw doelstellingen.
Passieve toeschouwers veranderen tijdens uw evenement in actieve deelnemers. Dit doen wij door uw deelnemers een gebruiksvriendelijk platform aan te bieden, waarin zij een persoonlijk programma kunnen samenstellen en volgen. Er is daarbij volop ruimte om te netwerken en voor interactie.

Heuvelman - Hybride event - Heuvelman

Hybride events als oplossing

 • Samen met onze partner Invitado bieden wij voor grote en kleine online events u een online eventplatform.
 • U combineert hiermee uw persoonlijke evenement "live" met een "virtueel" online platform. Dit maakt het mogelijk om grotere groepen uw evenement bij te laten wonen.
 • Elke individuele bezoeker wordt aan de hand van een uniek persoonlijk programma meegenomen en beleeft op uw eigen online eventlocatie een inspirerende en interactieve dag.
 • Plenaire-en subsessies én workshops worden overzichtelijk weergegeven in de omgeving.
 • Laat deelnemers connecten met elkaar met een 1 op1 videochat, een netwerktafel of een netwerkcarrousel.
 • Wij verzorgen hierbij tevens een duidelijke rapportage na afloop van het event.
 • Wilt u een podium creëren voor uw sponsoren dan behoort dat ook tot de mogelijkheden.
 • Van 10 tot en met 10.000 kijkers.
Heuvelman - Hybride event - Heuvelman

Wat zit er in een online platform

Registratie | Van deelnemersregistratie tot live registratie: alles vanuit één systeem.

Huisstijl | Uw huisstijlkleuren, beeld en logo voor een herkenbaar design.

Web based| Eenvoudig deelnemen via uw browser, zonder technische kennis enadditionele software.

Go with the flow | Automatische schakeling tussen de sessies op basis van persoonlijk programma.

Engagement | Volop interactie via polls, chat, quiz, wordcloud en ask-a-question voor betrokken deelnemers.

Multi-event platform| Herbruikbaar platform dat eenmaal ingericht voor meerdere events inzetbaar is.

Veelgestelde vragen

Wat is een hybride event?

Een hybride event is een combinatie van een live (fysiek) event met een online event. Belangrijk onderdeel van een hybride event is de interactie tussen het “live publiek” en de “online gasten”.

Waarom kiezen voor een hybride event?

Een hybride event is onderdeel van het nieuwe normaal (Corona). Bij internationale bijeenkomsten is het vooral voor de buitenlandse gasten erg handig om digitaal aanwezig te zijn. Dat scheelt veel tijd en geld en is ook nog eens maatschappelijk verantwoord.

Toch vinden de meeste sprekers het prettig om tegen een fysiek publiek hun verhaal te doen om zo meer interactie te ontvangen. Door een hybride event te organiseren kun je dit perfect combineren.

Wanneer er op locatie meer interactie is, is dit voor de kijker ook leuker en prikkelt dit meer om te blijven kijken.

Hoe organiseer je een hybride event?

Een hybride event organiseer je samen met Heuvelman. Zij helpen met de voorbereiding en uitvoering van het event. Alle hardware en content die (tijdelijk) nodig is tijdens het event wordt ook door Heuvelman verzorgd.

Wat zijn de voordelen van een hybride event bij Heuvelman?

Heuvelman levert niet alleen de hardware maar ontzorgt de klant bij het volledige event. Wanneer er geen externe locatie beschikbaar is, heeft Heuvelman zelf 2 studio’s waarvandaan een event met publiek kan worden verzorgd.

Hoe wordt de deelname registratie geregeld?

Vanuit jarenlange experience bij onze partner Invitado is de online deelnemersregistratie in goede handen. We richten het laagdrempelige aanmeldformulier geheel toegespitst op uw online of hybride event voor u in. Hierin is uiteraard ruimte voor uw huisstijl.

Uw gasten melden zich in een aantal stappen voor uw event aan en maken ook hun keuze uit de verschillende aangeboden sessies. Zo stellen zij hun persoonlijke programma samen, dat ze in Transmisión Livestreams op de dag van het event geheel geautomatiseerd bijwonen.

Kan je op iedere device het evenement volgen?

Het platform is volledig responsive zodat met alle denkbare devices aan uw event kan worden deelgenomen.

Zijn er meerdere sessie mogelijk?

Tijdens uw event kunnen er tegelijkertijd meerdere subsessies plaatsvinden. Deelnemers kunnen switchen tussen de verschillende sessies of wonen automatisch de sessie bij waarvoor ze zich hebben aangemeld.

Kunnen toeschouwers onderling netwerken?

Netwerken is een onmisbaar onderdeel van ieder event. Met Transmisión Livestreams biedt u de deelnemers daartoe ook online alle gelegenheid.

Naast de groeps-chat kunnen uw deelnemers vanuit de deelnemerslijst ook direct met elkaar chatten: in tekst of via een 1-op-1 videochat.

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De innovatieve partner van totaalconcepten